Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Ismét nagyot zuhant az arany árfolyama

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. június 26.   14:09

Arany: tovább zuhant az árfolyamTovább folytatódott az arany árfolyamának csökkenése és sikeresen törte át az 1250 dolláros támaszszintet is, majd ezt követően tovább folytatódott a lejtmenet és jelenleg már 1230...

Arany: tovább zuhant az árfolyam
Tovább folytatódott az arany árfolyamának csökkenése és sikeresen törte át az 1250 dolláros támaszszintet is, majd ezt követően tovább folytatódott a lejtmenet és jelenleg már 1230 dollár környékén jár. A lejtmenet tovább folytatódhat, azonban az árfolyam nemsokára elérheti az 1216 dollár környéki szintet, amit majd 1160-nál fog követni a következő támasz, melyek megállíthatják a csökkenő trendet.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.2161.160  1.2501.347 
EUR/HUF: Jól működött a 300-as szint
Továbbra is a 290 és 300-as árfolyam által határolt sávban tartózkodik a forint árfolyama. A 300-as ellenállás ezúttal is fordulatot hozott és innen csökkenésnek indult a forint árfolyama, ami továbbra is kitarthat. Az első jelentős támasz 295-ös árfolyamnál húzódik, míg a legközelebbi ellenállás továbbra is a 300 Ft-os szint.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 295 290 300
DAX 30: Emelkedésnek indult az index
Emelkedésnek indult a DAX index árfolyama a nemzetközi hangulat változásának köszönhetően, így az index megpróbálkozhat a korábban hagyott rés betöltésével, melynek alsó éle 8063 pontnál húzódik, míg a teteje 8138 pontnál található, azonban a rés betöltését követően ismételten egy korrekciós periódus indulhat.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.6038.063 8.138 
Proshares Ultrashort 20+: Egyre feljebb kapaszkodik az ETF árfolyama
Az amerikai kötvényhozamok emelkedés egyre feljebb hajtja az államkötvények árfolyamának csökkenésére spekuláló ETF árfolyamát, ami május eleje óta már csak nem 30%-ot szárnyalt. A jelentős emelkedés ellenére további növekedésnek is látunk teret, ugyanis a mostani árfolyam fölött nem sokkal, 77,51 és 80 dollár között húzódik egy széles rés, melynek betöltésével megpróbálkozhat az ETF.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
71,68  70,87 77,5180,08 
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben