Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

S&P500: Kitörés közelében az árfolyam?

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. április 22.   15:30

S&P500: Hamarosan nagyobb elmozdulás jöhet Ha ránézünk a tengerentúli index grafikonjára, akkor egy enyhén szűkülő alakzat keltheti fel érdeklődésünket. Az elmúlt két hónapban háromszor pattant le az alakzat felső...

S&P500: Hamarosan nagyobb elmozdulás jöhet
Ha ránézünk a tengerentúli index grafikonjára, akkor egy enyhén szűkülő alakzat keltheti fel érdeklődésünket. Az elmúlt két hónapban háromszor pattant le az alakzat felső széléről a kurzus, és eddig két visszapattanást láthattunk a sáv aljáról. Az utóbbi két hétben egy még szűkebb sávban mozog az árfolyam, a 20 és 30 napos mozgóátlagok jelentenek támaszt a kurzusnak. A lecsökkent volatilitás egy közelgő kitörést is jelenthet, és valószínűbb egy felfelé elmozdulás, amely a trend megerősítést és nagy emelkedési potenciált jelentene.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 2.0451.980 2.110 2.150 
DAX: Bizonytalanság látható a német piacon
Megnőtt a volatilitás a német börzén, miután a DAX index nagy zuhanással zárta a hetet. A kurzus a 12.390 pontos szintről 11.675 pontig zuhant pár nap alatt, amelyet korrekció követett a hét első napjaiban. Az esés egyelőre megállt, de az árfolyam továbbra sem mutat túl sok erőt, egyelőre kérdéses az újból csúcstámadás. A jelenlegi technikai kép ezért semlegesnek nevezhető.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 11.67011.500  12.39012.500 
Nasdaq: A sáv tetejénél mozog az árfolyam
A technológiai papírokkal telített index csúcs közelben mozog, miután az elmúlt hetek ismét az emelkedésről szóltak. 4.850-5.040 pont között pattogott a kurzus az elmúlt hónapokban, és jelenleg a sáv tetejénél jár az árfolyam. Egy újabb kitörés 15 éves csúcsot jelentene, de az 5.132 pontos történelmi maximumot is gyorsan elérhetné az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 4.8504.600 5.040  5.132
Dow Jones: Egy háromszög alakzat látható a grafikonon
Az index szintén oldalaz és egy háromszög alakzatban mozog az árfolyam. Egyelőre kivárás javasolt, de jelen esetben is közel jár az árfolyam a kitöréshez.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
17.630 17.070 18.170 18.280 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben