Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A CATL segítségével létesíthet akkumulátor-gyárat a Tesla

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. február 1.   10:20

A Tesla új akkumulátorgyártó üzemet nyit Arizonában a kínai CATL használaton kívüli berendezéseinek felhasználásával – írta meg a Bloomberg. Az elektromosautó-gyártó megvásárolja a CATL-tól a gépeket, és teljes ellenőrzést...

A Tesla új akkumulátorgyártó üzemet nyit Arizonában a kínai CATL használaton kívüli berendezéseinek felhasználásával – írta meg a Bloomberg. Az elektromosautó-gyártó megvásárolja a CATL-tól a gépeket, és teljes ellenőrzést gyakorol a gyár felett, illetve fedezi a költségeket. A CATL munkatársai csak a berendezések felállításában segítenek, másban nem vesznek részt.

Az üzem, amely a Tesla nagy akkumulátoros Megapack-jához fog cellákat gyártani, része annak a szélesebb körű erőfeszítésnek, hogy a lítium-vas-foszfát cellákat Amerikában állítsák elő.

Kapcsolódó termék
Tesla Motors Inc.161.51-5.58%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben