Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Credit Agricole Protect Express One Star Tech Pioneers USD 24-27

MÖGÖTTES TERMÉK INFORMÁCIÓK
MÖGÖTTES TERMÉK INFORMÁCIÓK2024. január 31.   16:12

Alphabet Inc. Az Alphabet egy holdingcég, leányvállalatain keresztül többek között webalapú keresést, hirdetési szolgáltatásokat, szoftveralkalmazásokat, felhőszolgáltatásokat, médiaplatformot, mobil operációs rendszereket kínál....

Alphabet Inc.

 • Az Alphabet egy holdingcég, leányvállalatain keresztül többek között webalapú keresést, hirdetési szolgáltatásokat, szoftveralkalmazásokat, felhőszolgáltatásokat, médiaplatformot, mobil operációs rendszereket kínál. A legismertebb Alphabethez kötődő brand a Google, az Android és a YouTube.
 • Piaci kapitalizációja közel 1.900 milliárd dollár, 182 ezer munkavállalót foglalkoztat.
 • Az online hirdetésekből származik az Alphabet bevételének 80%-a, 10%-a pedig a felhőszolgáltatásokból, a maradék a vállalat egyéb részlegeiből származik.
 • A bevételek fele az Egyesült Államokból származik, 29% az EMEA régióból, 16% Ázsiából, a maradék 5% pedig az amerikai kontinens egyéb országaiból.
 • A 2024-es eredménnyel számolt forward P/E 21,1; a 2025-ös eredménnyel számolt Forward P/E 18,1.
 • Árfolyam: https://www.bloomberg.com/quote/GOOG:US
 • A Bloomberg-en szereplő konszenzus célár: 159 USD
 • A részvényt 55 elemző ajánlja vételre és 10 tartásra.
 • Kockázatok: A gazdaság lassulásának hatására a vállalatok csökkenthetik a marketingkiadásaikat, és ez a reklámbevételek visszaesését eredményezheti.
 • Az Alphabet globálisan a harmadik legnagyobb felhőszolgáltató, emellett mesterséges intelligencia fejlesztéssel is foglalkozik, amelyek dinamikusan növekvő területek.

 

 

Microsoft Corp

 • A világ egyik vezető technológiai vállalata, egyaránt biztosít szoftvereket, szolgáltatásokat és hardvereket, amelyek a modern világunk alapköveit jelentik a számítástechnikai világban. Legismertebb termékek: Windows, Microsoft Office, Teams, SharePoint, Azure, Xbox, Edge, Bing.
 • Piaci kapitalizációja közel 3.000 milliárd dollár, nagyjából 221 ezer munkavállalót foglalkoztat.
 • 2023-as pénzügyi évének bevételéből bő 30 százalékot adott a produktivitást, kommunikációt, információ áramlást és szolgáltatásokat tartalmazó szegmens, bő 40 százalékot generált a felhő- és adatbázisszolgáltatást biztosító szegmens, míg a maradékot tette ki a számítástechnikai eszközök, PC-k, Xboxok és az operációs rendszereket tömörítő szegmens.
 • A 2023-as bevétel fele-fele arányban származott az Egyesült Államokból és a világ többi részéről.
 • A 2024-es pénzügyi év előremutató P/E rátája 35,5 a szektortársak 30,5-ös átlagával szemben, a 2025-ös pénzügyi év nyereségével számolva pedig 30,8 a szektortársak 24,8-es átlagával szemben.
 • Bloomberg árfolyamlink: https://www.bloomberg.com/quote/MSFT:US
 • A Bloombergen szereplő konszenzusos célár 430 dollár.
 • Bloombergen szereplő elemzői ajánlások: 60 elemző ajánlja vételre, 5 tartásra és senki sem eladásra.
 • Kockázatok: Egyéb specifikus jellemzők, aktualitás, várakozás

A Microsoft gőzerővel dolgozik, hogy előretörjön a felhőszolgáltatások és Mesterséges Intelligencia területén, amellyel egyre nagyobb részesedést szerez az adott szegmensekben.

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

ALTEO: Új szerződés a MOL-lal
VÁLLALATELEMZÉS

ALTEO: Új szerződés a MOL-lal

Az ALTEO leányvállalata, az ECO-FIRST tízéves szerződést...

Egyre kevesebb gazda Németországban
AGRÁR SAROK

Egyre kevesebb gazda Németországban

Napjainkban, amikor a mezőgazdaság gazdálkodási körülményei alapjaiban és tartósan változnak meg, igen fontos mintákat találni az átalakulás...

2024. május 21.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben