Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Jönnek a nagy techcégek

ERSTE REGGELI
ERSTE REGGELI2024. január 30.   10:01

A jelenlegi gyorsjelentési szezon talán legfontosabb napjai következnek, ugyanis a héten jelentenek az amerikai tech-szektor nagyágyúi, amelyek a most is tartó részvénypiaci rali elsődleges motorjai voltak az utóbbi hetekben, hónapokban. Több befektető szerint is kulcsfontosságúak lehetnek a...

A jelenlegi gyorsjelentési szezon talán legfontosabb napjai következnek, ugyanis a héten jelentenek az amerikai tech-szektor nagyágyúi, amelyek a most is tartó részvénypiaci rali elsődleges motorjai voltak az utóbbi hetekben, hónapokban. Több befektető szerint is kulcsfontosságúak lehetnek a 2023-as év legutolsó hónapjait összefoglaló gyorsjelentések, ugyanis az eredmény, illetve az előrejelzések jó képet adhatnak arról, hogy a rekordszintek közelébe emelkedő papírok értékeltsége mennyire reális, vagy éppen túlárazott.

„A befektetők jelentős nyereségnövekedési várakozásokat áraztak be” – mondta Marko Kolanovic, a JPMorgan stratégája, majd hozzátette, hogy mindez a Fed korai kamatvágásával kapcsolatos várakozással karöltve könnyen lehet, hogy túl magasan árazta be az amerikai piac legnagyobb vállalatainak értékelését.

Ma este a Microsoft, az Alphabet és az AMD, csütörtök este pedig a Meta, az Apple és az Amazon publikálja legfrissebb számait.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Érdeklődik a részletek iránt? Kérjen visszahívást és szakértőnkkel egyeztethet a termékkel kapcsolatban.
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben