Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Szigorúbban ellenőrizné a felhőszolgáltatásokat igénybe vevő kínai cégeket a Fehér Ház

ERSTE REGGELI
ERSTE REGGELI2024. január 30.   09:55

Az Egyesült Államok szeretné, ha a felhőszolgáltatók (a Microsoft, az Amazon, az Alphabet, stb.) azonosítanák és aktívan vizsgálnák a mesterséges intelligencia alkalmazásokat fejlesztő külföldi felhasználóikat és ügyfeleiket a platformjaikon, ami elsősorban...

Az Egyesült Államok szeretné, ha a felhőszolgáltatók (a Microsoft, az Amazon, az Alphabet, stb.) azonosítanák és aktívan vizsgálnák a mesterséges intelligencia alkalmazásokat fejlesztő külföldi felhasználóikat és ügyfeleiket a platformjaikon, ami elsősorban Kína technológiai ellenőrzését szolgálná.

A Biden-adminisztráció javaslata előírja, hogy ki kell dolgozniuk egy folyamatot ezen adatok összegyűjtésére és a gyanús tevékenységek bejelentésére. A Fehér Ház célja elzárni minden olyan utat, amelyen keresztül a kínai cégek hozzáférhetnek a mesterséges intelligencia tanításához és befogadásához elengedhetetlen adatközpontokhoz és szerverekhez. A felhőszolgáltatókra hárul az ügyféladatok gyűjtésének, tárolásának és elemzésének kötelezettsége is, ami a pénzügyi ágazatra vonatkozó szigorú "ismerd meg az ügyfeled" szabályhoz hasonló terhet róhat a vállalatokra.

Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Érdeklődik a részletek iránt? Kérjen visszahívást és szakértőnkkel egyeztethet a termékkel kapcsolatban.
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben