Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Felpattanásra számít a TSMC

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. január 18.   10:08

Jelentősen visszaesett a TSMC bevétele és profitja is az egy évvel korábbihoz képest a 2023-as év utolsó negyedévében – derül ki a vállalat gyorsjelentéséből. A bevétel éves szinten 19 százalékkal 238,7 milliárd új tajvani dollárra (kb. 7,56...

Jelentősen visszaesett a TSMC bevétele és profitja is az egy évvel korábbihoz képest a 2023-as év utolsó negyedévében – derül ki a vállalat gyorsjelentéséből. A bevétel éves szinten 19 százalékkal 238,7 milliárd új tajvani dollárra (kb. 7,56 milliárd USD) esett vissza, felülmúlva a várt 224,1 milliárdot. A profit is 19 százalékkal csökkent, részvényenként 9,21 új tajvani dollár lett (29 cent), felülmúlva a várt 8,66 tajvani dollárt. A cég becslése szerint a 2024-es évi bevétel 18-18,8 milliárd amerikai dollár lehet, míg a működési marzs 40-42 százalék között alakulhat, ami jobb, mint a Bloomberg-konszenzus. A vállalat az okostelefonpiac felpattanására számít.

Kapcsolódó termék
TAIWAN SEMICONDUCTOR MNFTG ADR 5 ORD159.96+1.82%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
ALTEO: Új szerződés a MOL-lal
VÁLLALATELEMZÉS

ALTEO: Új szerződés a MOL-lal

Az ALTEO leányvállalata, az ECO-FIRST tízéves szerződést...

Egyre kevesebb gazda Németországban
AGRÁR SAROK

Egyre kevesebb gazda Németországban

Napjainkban, amikor a mezőgazdaság gazdálkodási körülményei alapjaiban és tartósan változnak meg, igen fontos mintákat találni az átalakulás...

2024. május 21.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben