Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Richter: Kitörés előtt az árfolyam?

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. április 9.   13:27

OTP: Kifulladt a lendület Az elmúlt két hétben oldalazott az OTP, miután kifulladt az emelkedés lendülete. Három zászló alakzat rajzolódott ki egymásután a grafikonon, ezért megkérdőjelezhető a további emelkedés....

OTP: Kifulladt a lendület
Az elmúlt két hétben oldalazott az OTP, miután kifulladt az emelkedés lendülete. Három zászló alakzat rajzolódott ki egymásután a grafikonon, ezért megkérdőjelezhető a további emelkedés. Első körben az 5.100 forintos támaszig eshet az árfolyam, alatta pedig a 4.890-4.891 forintos rés jelent megállót. Ennek ellenére még nincsenek konkrét fordulós jelzések, tehát nem árt az óvatosság, és 5.500 felett pedig az említett forgatókönyv már nem érvényes.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
5.100 4.890-4.891 5.500 6.000 
MOL: Folytatódik az emelkedés a papírban
Az utóbbi napok vezető papírja volt a MOL, miután kitört felfelé az árfolyam a fej és vállak alakzatról. A 12.500 forintos szint áttörése hozott komoly lendületet a piacra, az ellenállást jelentő 13.300-13.650 forintos rést könnyedén betöltötte a kurzus, amely teret nyitott az alakzatból számított 14.470 forintos célárfolyamig. Átmeneti oldalazás, esetleg kisebb korrekció megszakíthatja az emelkedést, de a kitörés egy hosszabb emelkedő trend kezdete is lehet.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 12.950-12.800 12.500 14.47015.800 
Richter: Nagy emelkedési potenciál van a papírban
Egyelőre lemaradó papírról beszélhetünk a többi blue-chiphez képest, de a formálódó fej és vállak alakzatból akár nagyobb emelkedés is jöhet rövidtávon. A MOL a napokban tört ki egy hasonló alakzatból, bár kitörési próbálkozások a Richterben is voltak, egyelőre nem tudta beindítani a rakétákat a gyógyszerpapír. Pedig az alakzatból a 4.700-4.800 forintos számított célárfolyam adódik, vagyis bőven van tere az emelkedésnek. Közben 4.200 és 4.400 forintnál találhatóak még ellenállások.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 3.8003.670 4.200  4.400
Mtelekom: Ellenállás közelében az árfolyam
A múlt heti leszúrás óta ismét töretlenül kapaszkodik felfelé a Magyar Telekom. Az árfolyam már csak hajszálnyira van a 428 forintos ellenállástól, és egyelőre fordulós jelek nincsenek, de a szintnél ismét elbizonytalanodhat a papír. Egy korrekció is bőven belefér az emelkedő trendbe, a 428 és 435 forintos ellenállásokat nem biztos, hogy sikerül korrekció nélkül áttörnie a kurzusnak, persze alapvetően továbbra is kedvező a technikai kép.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
401 380428 435 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben