Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Gyengült a forint

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. december 8.   12:11

380-ról 382-re gyengült tegnap a forint. Különösebb ok nem azonosítható, de enyhén a lengyel zlotyival szemben is leértékelődött a magyar deviza. Ma reggel megjelent a novemberi inflációs adat: 7,9 százalékos volt az átlagos drágulás mértéke az előző...

380-ról 382-re gyengült tegnap a forint. Különösebb ok nem azonosítható, de enyhén a lengyel zlotyival szemben is leértékelődött a magyar deviza. Ma reggel megjelent a novemberi inflációs adat: 7,9 százalékos volt az átlagos drágulás mértéke az előző hónapban. A konszenzus értékénél kedvezőbb adat felerősítheti az agresszívabb vágások lehetőségét. A fogyasztói árindex publikálása után 50 fillérrel gyengült tovább a forint. Az októberi külkereskedelmi mérleget is ma délelőtt tették közzé: 1 milliárd eurós többletet mutatott ki a KSH az áruk viszonylatában. Ma a költségvetési adatokra és az S&P-re figyelünk: nem várunk változást sem a besorolásban, sem a kilátásokban.

Kapcsolódó termék
EURHUF389.29-0.05%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
PODCAST

Karnyújtásnyira az 1000 milliárdos OTP-nyereség, folytatódhat a blue chipek komoly eredménytermelő képessége

Bár a tavalyi évet visszaeséssel zárta a magyar gazdaság, ez messze nem volt olyan mértékű, hogy érdemben befolyásolja a magyar tőzsdei nagycégek...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben