Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Emelkedett az olaj ára, az OPEC továbbra is keresi a megoldást az olajárak megtámasztására

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. december 8.   12:02

A nyersolaj árjegyzése némileg korrigált a piacon, a WTI ismét stabilan 70 dollár fölé emelkedett. Az OPEC-nek egyelőre nem sikerült igazi támaszt nyújtania, hiszen az olajár így is 11%-kal esett a múlt heti döntés óta. A kartell hivatalosan jövő júniusban ül...

A nyersolaj árjegyzése némileg korrigált a piacon, a WTI ismét stabilan 70 dollár fölé emelkedett. Az OPEC-nek egyelőre nem sikerült igazi támaszt nyújtania, hiszen az olajár így is 11%-kal esett a múlt heti döntés óta. A kartell hivatalosan jövő júniusban ül össze legközelebb, a kérdés, hogy miként lehetne addig is emelni a jegyzésáron. A piacot meglepte az USA kőolaj termelésének megugrása, illetve, hogy az utóbbi időszakban drasztikusan csökkentek a keresleti kilátások. Az olajár emelkedéséhez hozzájárult Venezuela fenyegetése, hogy megtámadja Guyanát, ahol amerikai olajcégek jelentős beruházásokat eszközöltek az elmúlt években.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
PODCAST

Karnyújtásnyira az 1000 milliárdos OTP-nyereség, folytatódhat a blue chipek komoly eredménytermelő képessége

Bár a tavalyi évet visszaeséssel zárta a magyar gazdaság, ez messze nem volt olyan mértékű, hogy érdemben befolyásolja a magyar tőzsdei nagycégek...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben