Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Továbbra is 380 körül ingadozik az EURHUF

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. december 7.   11:05

Összességében kicsit gyengült tegnap a forint az euróval szemben, s az EURHUF kurzusa zárásra 380 fölé emelkedett. Ma reggel pedig hajszálnyi forinterősödés látszik. Úgy tűnik, az év végéig az EURHUF már nem nagyon fog elmozdulni a 380-as szint...

Összességében kicsit gyengült tegnap a forint az euróval szemben, s az EURHUF kurzusa zárásra 380 fölé emelkedett. Ma reggel pedig hajszálnyi forinterősödés látszik. Úgy tűnik, az év végéig az EURHUF már nem nagyon fog elmozdulni a 380-as szint környékéről. Kivárás jöhet ma a holnap reggel esedékes inflációs adatok és a várhatóan piaczárás után érkező S&P minősítés előtt. Ennél a hitelminősítőnél BBB mínusz a besorolásunk, ami mindössze egy szinttel van a befektetésre ajánlott kategória felett, a kilátások viszont stabilak. Nem várunk változást sem a besorolásban, sem a kilátásokban.

Kapcsolódó termék
EURHUF395.19+0.48%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
Para van!?2024.04.16. 11:55
Ismét gyengült a forint2024.04.16. 10:45
390 körül a forint2024.04.12. 10:43
EURHUF: Visszapattant2024.04.10. 15:25
Gyengül a forint2024.04.10. 10:05
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben