Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Ismét 380 felett az EURHUF

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. december 1.   10:28

Gyengült tegnap a forint az euróval szemben. A nyitó 378,2-ről zárásra összességében 380,2-re emelkedett a devizapár. A mai nyitásban folytatódott a lassú leértékelődés, már 381 fölött van a kurzus. A forint gyengüléséhez hozzájárult az...

Gyengült tegnap a forint az euróval szemben. A nyitó 378,2-ről zárásra összességében 380,2-re emelkedett a devizapár. A mai nyitásban folytatódott a lassú leértékelődés, már 381 fölött van a kurzus. A forint gyengüléséhez hozzájárult az euró dollárral szembeni korrekciója, ugyanakkor az EU-s kohéziós források egy részének a megnyitásának lehetősége inkább segítette a hazai devizát. A magyar kormány válaszai után ugyanis az Európai Bizottság várhatóan rábólint az igazságügyi reform utolsó elemeire, s azzal megfelelnénk az igazságügyi horizontális feljogosító feltételnek. A kamatsapka kiterjesztésének híre a vállalati betétekre ugyanakkor nem kapott pozitív piaci fogadtatást, hiszen ezzel ismét a monetáris transzmisszió hatékonyságába nyúlt bele a kormányzat. A hét utolsó napján oldalazó, csendesebb kereskedés jöhet, elsősorban az EURUSD mozgásaira fókuszálhat a forintpiac.

Kapcsolódó termék
EURHUF389.29-0.05%

George segít a befektetéseidben!

Legyen egészséges a portfóliód és nyerj iPhone-t vagy 1 millió forintot!
PODCAST

Karnyújtásnyira az 1000 milliárdos OTP-nyereség, folytatódhat a blue chipek komoly eredménytermelő képessége

Bár a tavalyi évet visszaeséssel zárta a magyar gazdaság, ez messze nem volt olyan mértékű, hogy érdemben befolyásolja a magyar tőzsdei nagycégek...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben