Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

380 alatt maradt az EURHUF

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. november 24.   10:16

Erősödéssel nyitott tegnap a forint, majd a nap hátralévő részében végig kicsivel 380 alatt mozgott az árfolyam. A mai nyitásban sem látszott jelentősebb elmozdulás, továbbra is valamivel 380 alatt állt az EURHUF devizapár kurzusa. Itthonról fontosabb piacbefolyásoló...

Erősödéssel nyitott tegnap a forint, majd a nap hátralévő részében végig kicsivel 380 alatt mozgott az árfolyam. A mai nyitásban sem látszott jelentősebb elmozdulás, továbbra is valamivel 380 alatt állt az EURHUF devizapár kurzusa. Itthonról fontosabb piacbefolyásoló makroadat nem várható ma, miközben a nemzetközi piacokon a Hálaadás napi hétvége miatt visszafogottabb az aktivitás. Érdekesek lehetnek a ma délelőtti német IFO adatok: amennyiben megmozgatják az EURUSD kurzust, az hatással lehet a forintra is.

Kapcsolódó termék
EURHUF389.29-0.05%
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
PODCAST

Karnyújtásnyira az 1000 milliárdos OTP-nyereség, folytatódhat a blue chipek komoly eredménytermelő képessége

Bár a tavalyi évet visszaeséssel zárta a magyar gazdaság, ez messze nem volt olyan mértékű, hogy érdemben befolyásolja a magyar tőzsdei nagycégek...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben