Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Megtartotta a kőolaj az árát, a piac a hétvégi OPEC találkozót várja

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. november 21.   10:12

A nyersolaj ára megtartotta a tegnapi magas szintjét, mivel a piac szerint az OPEC csökkentheti a kőolaj termelését a jövő év elejétől. A kartell képviselői a hétvégén ülnek összes és döntenek a kérdésről. Az RBC nevű elemzőház szerint van tér a...

A nyersolaj ára megtartotta a tegnapi magas szintjét, mivel a piac szerint az OPEC csökkentheti a kőolaj termelését a jövő év elejétől. A kartell képviselői a hétvégén ülnek összes és döntenek a kérdésről. Az RBC nevű elemzőház szerint van tér a kínálatcsökkentésre, de a döntésnek azért van kockázata, mivel néhány termelő ország már most is jelentős költségvetési problémákkal küzd. A héten napvilágot látó amerikai készlet és termelési adatok lehetnek még meghatározók az olaj árfolyam alakulása szempontjából.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben