Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

2000 dollár alatt az arany árfolyama, erős a kereslet az amerikai kötvényekre

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. november 21.   10:09

A nemesfém árfolyama napok óta emelkedik, a bizalom kezd visszatérni a termék iránt. Az amerikai hosszú lejáratú kötvények iránt erős volt a kereslet, ami azt mutatja, hogy a piac bízik a süllyedő amerikai inflációban és a fékeződő gazdasági aktivitásban....

A nemesfém árfolyama napok óta emelkedik, a bizalom kezd visszatérni a termék iránt. Az amerikai hosszú lejáratú kötvények iránt erős volt a kereslet, ami azt mutatja, hogy a piac bízik a süllyedő amerikai inflációban és a fékeződő gazdasági aktivitásban. Hétfőn 16 milliárd dollárért adott el az USA pénzügyminisztériuma 20 éves dollár kötvényeket erős érdeklődés mellett. A Közel-Keleten is láthatóan csökken a feszültség. Joe Biden amerikai elnök szerint Izrael és a Hamasz közel áll egy megállapodáshoz, melynek értelmében a terrorszervezet túszokat enged el, míg Izrael fegyverszünetet hirdet.

Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben