Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Ma a magyar jegybankra figyelünk

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. november 21.   09:21

Elenyésző mértékben gyengült tegnap a forint, de kedd reggel már ismét a hétfői nyitószint körül járt a magyar deviza az euróval szemben. Sajtóhírek szerint az Európai Bizottság ma dönthet RRF pénzekről több ország kapcsán is, így a magyar RRF...

Elenyésző mértékben gyengült tegnap a forint, de kedd reggel már ismét a hétfői nyitószint körül járt a magyar deviza az euróval szemben. Sajtóhírek szerint az Európai Bizottság ma dönthet RRF pénzekről több ország kapcsán is, így a magyar RRF hitelkérelem és a RePowerEU forrásainak sorsa is eldőlhet. Az EU felől érkező hírek mellett a magyar jegybank kamatdöntése lesz ma a fókuszban: borítékolható a 75 pontos vágás, ugyanakkor a kommunikáció érdekes lehet majd.

Kapcsolódó termék
EURHUF380.28-0.88%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
Gyengült a forint2023.12.08. 12:11
EURHUF: 380 felett2023.12.06. 16:01
380 alatt az EURHUF?2023.12.06. 10:06
EURHUF: Biztató2023.11.29. 14:02
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben