Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Tovább gyengült a dollár

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. november 21.   09:19

Hétfőn tovább gyengült a dollár az euró ellenében, bár a péntekinél már valamivel kisebb mértékben. 1,09-nél nyitott az EURUSD jegyzése, ma reggel 1,096 körül mozgott a kurzus. Az elmúlt egy hónapban 20 százalékról gyakorlatilag 0-ra csökkent a...

Hétfőn tovább gyengült a dollár az euró ellenében, bár a péntekinél már valamivel kisebb mértékben. 1,09-nél nyitott az EURUSD jegyzése, ma reggel 1,096 körül mozgott a kurzus. Az elmúlt egy hónapban 20 százalékról gyakorlatilag 0-ra csökkent a novemberi Fed-kamatemelés valószínűsége a piaci árazások alapján, és a legélesebb változás a múlt heti inflációs adat óta történik. Ma a chicagói és a philadelphiai Fed indexre, valamint a legutóbbi Fed-ülés jegyzőkönyvére figyelhet a piac.

Kapcsolódó termék
EURUSD1.0763-0.29%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben