Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Tovább bonyolódik az OpenAI-sztori

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. november 21.   09:16

Tegnap kiderült, hogy a korábbi vezérigazgató, Sam Altman menesztése után az OpenAI igazgatótanácsa már meg is találta az utódját, Altman pedig a Microsofthoz csatlakozik. Most viszont úgy tűnik, mégsem marad ennyiben a történet. Satya Nadella, a Microsoft vezetője jelezte,...

Tegnap kiderült, hogy a korábbi vezérigazgató, Sam Altman menesztése után az OpenAI igazgatótanácsa már meg is találta az utódját, Altman pedig a Microsofthoz csatlakozik. Most viszont úgy tűnik, mégsem marad ennyiben a történet.

Satya Nadella, a Microsoft vezetője jelezte, hogy nyitott lenne arra, hogy Sam Altman visszatérjen az OpenAI-hoz, ahol befektetők még mindig próbálják visszahelyezni őt vezetői pozícióba. A startup alkalmazottainak többsége azzal fenyegetődzik, hogy felmondanak, és követik Altmant a Microsofthoz, hacsak az igazgatótanács nem mond le.

Marc Benioff, a Salesforce vezérigazgatója megpróbált a zavarosban halászni, és jelezte, hogy változatlan fizetés mellett alkalmazná az OpenAI távozó kutatóit.

Az OpenAI igazgatótanácsa viszont egyes sajtóértesülések szerint megkereste az Anthropicot, hogy a két AI-cég összeolvadásáról tárgyaljanak. Az Anthropic az OpenAI vetélytársa, legnagyobb befektetője pedig az Alphabet.

Kereskedjen
online,
akár díjmentes valós idejű
amerikai adatszolgáltatással.
Részletek
Kereskedjen online, akár díjmentes valós idejűamerikai adatszolgáltatással. Részletek

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben