Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Kissé gyengült a forint

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. november 20.   09:49

A gyengébb irányba korrigált pénteken a forint árfolyama az euróval szemben. A nyitó 376,8-ról zárásra összességében 379,1-re emelkedett az EURHUF devizapár. A mai nyitásban egyelőre nincs nagyobb mozgás. Az MNB holnap dönt a kamatokról, várhatóan...

A gyengébb irányba korrigált pénteken a forint árfolyama az euróval szemben. A nyitó 376,8-ról zárásra összességében 379,1-re emelkedett az EURHUF devizapár. A mai nyitásban egyelőre nincs nagyobb mozgás. Az MNB holnap dönt a kamatokról, várhatóan további 75 bázispontos enyhítés következik, s az alapkamat ezzel 11,50%-ra csökkenhet. Maradhat a nemzetközi hírek meghatározó szerepe, s ebből a szempontból az euró erősödése a dollárral szemben továbbra is segítheti a forintot. Sajtóhírek szerint az Európai Bizottság holnap dönthet az RRF pénzekről több ország esetében is, így a magyar RRF hitelkérelem és a RePowerEU forrásainak sorsa is eldőlhet.

Kapcsolódó termék
EURHUF378.93-0.25%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben