Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

1,09 felett az EURUSD

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. november 20.   09:44

Pénteken ismét nagyot ment az euró a dollárral szemben, s a nap végére 0,6%-kal értékelődött fel a közös európai deviza. Az EURUSD kurzusa így ismét 1,09 fölé került. Az eurónak jót tett a Moody’s pénteki döntése Portugália és...

Pénteken ismét nagyot ment az euró a dollárral szemben, s a nap végére 0,6%-kal értékelődött fel a közös európai deviza. Az EURUSD kurzusa így ismét 1,09 fölé került. Az eurónak jót tett a Moody’s pénteki döntése Portugália és Olaszország kapcsán. Eközben az amerikai inflációs adatok nyomán a piac kissé „lazább hangulatba” került a Fed monetáris politikáját illetően, miközben a befektetők már a csütörtöki Hálaadásra készülnek. Mindez visszafogottabb mozgásokat sugall az elkövetkező napokra.

Kapcsolódó termék
EURUSD1.0883-0.05%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
Ma jönnek a hét adatai2023.11.30. 10:03
EURUSD: 1,10 közelében2023.11.29. 13:57
1,10 felett az EURUSD2023.11.29. 10:42

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben