Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Növekvő kamatcsökkentési várakozások

ERSTE REGGELI
ERSTE REGGELI2023. november 20.   09:00

A piac az eddigi legnagyobb, 100 bázispontos kamatcsökkentést árazza jövőre az EKB-tól. Ez négy kamatvágást jelentene, míg két hónapp el előtt még csak 75 bázispontot áraztak. 100 bázispontos kamatvágást vár jövőre a piac a brit jegybanktól...

A piac az eddigi legnagyobb, 100 bázispontos kamatcsökkentést árazza jövőre az EKB-tól. Ez négy kamatvágást jelentene, míg két hónapp el előtt még csak 75 bázispontot áraztak. 100 bázispontos kamatvágást vár jövőre a piac a brit jegybanktól is.

Pénteken két EKB-s jegybankár is igyekezett hűteni a kedélyeket. A Bundesbank elnöke, Joachim Nagel szerint a jelenlegi kamatok tartós fenntartása indokolt, és még túl korai kamatcsökkentésről beszélni. Sőt, szerinte a kötelező tartalékráta megemelésén keresztül még további likviditás szűkítés következhet. Robert Holzmann, az osztrák jegybank vezetője szintén a túl korai kamatcsökkentési várakozásokról nyilatkozott. Szerinte a második negyedévre még nem érdemes kamatcsökkentést várni.

Kereskedjen
online,
akár díjmentes valós idejű
amerikai adatszolgáltatással.
Részletek
Kereskedjen online, akár díjmentes valós idejűamerikai adatszolgáltatással. Részletek
Érdeklődik a részletek iránt? Kérjen visszahívást és szakértőnkkel egyeztethet a termékkel kapcsolatban.
PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben