Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A vártnál kisebb mértékben növekedtek az amerikai személyautó eladások - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2015. március 4.   09:29

A vártnál kisebb mértékben növekedtek az amerikai személyautó eladások, melynek fő oka a szokatlanul hideg időjárás volt, ami miatt az autószalonokba sem mentek az emberek. A piac 5%-kal bővült, miközben a várakozás csaknem 8%-os növekedés volt. Kimondottan gyengén teljesített a Ford, aminek eladásai 2%-kal csökkent, szemben a várt 5,8%-os növekedéssel. A...


A vártnál kisebb mértékben növekedtek az amerikai személyautó eladások, melynek fő oka a szokatlanul hideg időjárás volt, ami miatt az autószalonokba sem mentek az emberek. A piac 5%-kal bővült, miközben a várakozás csaknem 8%-os növekedés volt. Kimondottan gyengén teljesített a Ford, aminek eladásai 2%-kal csökkent, szemben a várt 5,8%-os növekedéssel. A Fiat Chrysler Automotives 5,6%- kal növekedett, miközben a várakozás 8,9% volt. A BMW csoport viszont remek eladási számokat produkált, 18,2%-os növekedést felmutatva. A BMW márka 14,5%-kal, a Mini 51,3%-kal tudott bővülni. A Daimler csoporthoz tartozó Mercedes 4,5%-kal 23,6 ezerre növelte februári eladásait.
Az ATX 5 indexből kikerült a Raiffeisen, helyette mostantól az Immofinanz lesz indexkomponens.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben