Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Nem változott a kőolaj ára, a fedezeti alapok nagyon optimisták

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. szeptember 25.   10:28

A kőolaj ára alig változott a hét végén. A befektetők, különösen a pénzügyi spekulánsok továbbra is nagyon optimisták az olaj áremelkedési kilátásaival kapcsolatban. Az amerikai és a globális olajkészletek szintje alacsony, és tovább csökken....

A kőolaj ára alig változott a hét végén. A befektetők, különösen a pénzügyi spekulánsok továbbra is nagyon optimisták az olaj áremelkedési kilátásaival kapcsolatban. Az amerikai és a globális olajkészletek szintje alacsony, és tovább csökken. Oroszország betiltotta a finomított termék exportot, Kína gazdasága erős, ráadásul az Arany Hét miatt (október 1. és 7. között munkaszünet van) a szezonális kereslet is erősödik. A piaci struktúra továbbra is backwardation állapotban van, ami további áremelkedést jelez előre. A JP Morgan szerint szuperciklusban vagyunk, az amerikai befektetési bank 150 dolláros olajárral számol közép-távon.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben