Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A hazai döntéshozók üzenetei gyengítették a forintot

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. szeptember 25.   09:56

Pénteken gyengült a forint. A hagyományosan szeptemberben megtartásra kerülő Közgazdász-vándorgyűlésen a pénzügyminiszter valamint a gazdasági miniszter egymásnak ellentmondó nyilatkozatai összezavarták a piacokat. Ez kiegészülve az általános kockázati...

Pénteken gyengült a forint. A hagyományosan szeptemberben megtartásra kerülő Közgazdász-vándorgyűlésen a pénzügyminiszter valamint a gazdasági miniszter egymásnak ellentmondó nyilatkozatai összezavarták a piacokat. Ez kiegészülve az általános kockázati étvágycsökkenéssel rendkívül negatív mértékben csapódott a magyar devizán. Ma reggel 390 környékén kezdte a hetet a hazai fizetőeszköz. A héten a jegybank szeptemberi ülése kerül a fókuszba: a borítékolható 100 pontos vágás mellett az eszköztár változására és az előretekintő iránymutatásra figyel a piac.

Kapcsolódó termék
EURHUF378.93-0.25%
Kereskedjen
online,
akár díjmentes valós idejű
amerikai adatszolgáltatással.
Részletek
Kereskedjen online, akár díjmentes valós idejűamerikai adatszolgáltatással. Részletek
PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben