Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A gyengülés irányába tört ki tegnap a forint

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. szeptember 22.   10:29

Jelentősebben gyengült tegnap a forint árfolyama. Az EURHUF kurzusa felfelé tört ki a korábban megszokott 380-385-ös sávból. Nem tettek jót a forintnak a Fed szerda esti szigorú üzenetei, de igazából a hazai gazdaságpolitikai irányítóinak tegnapi megnyilatkozásai...

Jelentősebben gyengült tegnap a forint árfolyama. Az EURHUF kurzusa felfelé tört ki a korábban megszokott 380-385-ös sávból. Nem tettek jót a forintnak a Fed szerda esti szigorú üzenetei, de igazából a hazai gazdaságpolitikai irányítóinak tegnapi megnyilatkozásai indították el a gyengülést, és a 390-es szinthez való gyors közeledést. Varga Mihály pénzügyminiszter a bankadó megemelésének, illetve a kedvezményes hitelek kivezetésének lehetőségéről beszélt, amit a Fidesz frakcióvezetője cáfolt. Úgy tűnik, a szükséges kiigazítások szerkezete még nem eldöntött, ami növelte a költségvetés körüli bizonytalanságokat, gyengítve a forintot. Ma reggel 388 körül állt a kurzus.

Kapcsolódó termék
EURHUF393.67+0.09%
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
PODCAST

A korábban vártnál alacsonyabban zárhatja az évet a magyarországi alapkamat

Kétesélyes volt a Magyar Nemzeti Bank tegnapi kamatdöntő ülésének a kimenetele, a kamatok szinten tartása is reálisan benne volt a pakliban –...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben