Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A gyengülés irányába tört ki tegnap a forint

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. szeptember 22.   10:29

Jelentősebben gyengült tegnap a forint árfolyama. Az EURHUF kurzusa felfelé tört ki a korábban megszokott 380-385-ös sávból. Nem tettek jót a forintnak a Fed szerda esti szigorú üzenetei, de igazából a hazai gazdaságpolitikai irányítóinak tegnapi megnyilatkozásai...

Jelentősebben gyengült tegnap a forint árfolyama. Az EURHUF kurzusa felfelé tört ki a korábban megszokott 380-385-ös sávból. Nem tettek jót a forintnak a Fed szerda esti szigorú üzenetei, de igazából a hazai gazdaságpolitikai irányítóinak tegnapi megnyilatkozásai indították el a gyengülést, és a 390-es szinthez való gyors közeledést. Varga Mihály pénzügyminiszter a bankadó megemelésének, illetve a kedvezményes hitelek kivezetésének lehetőségéről beszélt, amit a Fidesz frakcióvezetője cáfolt. Úgy tűnik, a szükséges kiigazítások szerkezete még nem eldöntött, ami növelte a költségvetés körüli bizonytalanságokat, gyengítve a forintot. Ma reggel 388 körül állt a kurzus.

Kapcsolódó termék
EURHUF378.93-0.25%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben