Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Gyengült tegnap a forint

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. szeptember 21.   10:25

Kisebb forintgyengülés mutatkozott tegnap, az EURHUF kurzusa 384,3-on zárt. A Fed kamatdöntés után kommunikációja erősítette a dollárt, ami „szokásosan” gyengítette a forintot. A ma reggeli nyitásban így az EURHUF elindult felfelé a 385-ös szint irányába,...

Kisebb forintgyengülés mutatkozott tegnap, az EURHUF kurzusa 384,3-on zárt. A Fed kamatdöntés után kommunikációja erősítette a dollárt, ami „szokásosan” gyengítette a forintot. A ma reggeli nyitásban így az EURHUF elindult felfelé a 385-ös szint irányába, és egy időre át is lépte azt. A forintgyengülés azonban nem tűnik tartósnak, jelenleg 384-en áll a kurzus.  Úgy tűnik, hogy a továbbra is szigorúnak mutatkozó Fed sem feltétlenül fogja gyengülő pályára lökni a forintot, amíg a carry ennyire magas, és javul a külső egyensúlyi pozíciónk. A piac most már a közelgő magyar jegybanki kamatdöntésre figyel. Jövő kedden 13%-on várhatóan összezár az irányadó egynapos gyorstenderek kamata az alapkamattal, és némileg átalakulhat a monetáris politika eszköztára is.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
PODCAST

A korábban vártnál alacsonyabban zárhatja az évet a magyarországi alapkamat

Kétesélyes volt a Magyar Nemzeti Bank tegnapi kamatdöntő ülésének a kimenetele, a kamatok szinten tartása is reálisan benne volt a pakliban –...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben