Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Stabil a forint

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. szeptember 20.   10:08

Csendes kereskedés mellett továbbra is szűk sávban mozgott tegnap forint az euróval szemben. Ma reggel 383,8 körül járt az EURHUF kurzusa, azaz az tegnapi zárószintekhez képest nincs nagy elmozdulás, és ma is maradhat a visszafogott, csendesebb kereskedés. Az esti Fed bejelentések a dollár...

Csendes kereskedés mellett továbbra is szűk sávban mozgott tegnap forint az euróval szemben. Ma reggel 383,8 körül járt az EURHUF kurzusa, azaz az tegnapi zárószintekhez képest nincs nagy elmozdulás, és ma is maradhat a visszafogott, csendesebb kereskedés. Az esti Fed bejelentések a dollár reakciójától függően mozgathatják meg a forint kurzusát. Közben egyre inkább előtérben van a közelgő magyar jegybanki kamatdöntés. Jövő kedden várhatóan összezár az irányadó egynapos gyorstenderek kamata az alapkamattal, és némileg átalakulhat a monetáris politika eszköztára is.

Kapcsolódó termék
EURHUF378.93-0.25%
Kereskedjen
online,
akár díjmentes valós idejű
amerikai adatszolgáltatással.
Részletek
Kereskedjen online, akár díjmentes valós idejűamerikai adatszolgáltatással. Részletek
PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben