Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Tovább emelkedik a kőolaj ára, 100 dolláros szintről beszél a piac

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. szeptember 19.   09:38

Az erős fundamentumoknak köszönhetően tovább emelkedett ma reggel a kőolaj ára. A szaúdi olajipari miniszter megerősítette Kanadában, hogy országa tovább folytatja eddigi politikáját, melynek célja, hogy növelje az ellátásbiztonságot. Ez azt jelenti, hogy Szaúd-Arábia az...

Az erős fundamentumoknak köszönhetően tovább emelkedett ma reggel a kőolaj ára. A szaúdi olajipari miniszter megerősítette Kanadában, hogy országa tovább folytatja eddigi politikáját, melynek célja, hogy növelje az ellátásbiztonságot. Ez azt jelenti, hogy Szaúd-Arábia az év végéig biztosan fenntartja a termelés csökkentését. A fizikai olajpiac egyre szűkebb, aminek hatására a közeli határidős árak jobban emelkednek. Tegnap a Chevron elnöke beszélt a 100 dolláros olajárról, de a piacon olyan, alapvetően pesszimista befektetési bankok, mint a Citi, is ennek a szintnek az elérést tartják reálisnak.

Kereskedjen
online,
akár díjmentes valós idejű
amerikai adatszolgáltatással.
Részletek
Kereskedjen online, akár díjmentes valós idejűamerikai adatszolgáltatással. Részletek
PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben