Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

290 alatt a forint

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. június 17.   16:08

S&P500: Oldalazás Az elmúlt két hétben a pozitív és negatív napok váltogatták egymást a tengerentúli piacon. Az emelkedő trend még nem sérült, de kétségtelenül meggyengült. Ennek ellenére a korrekció nem meglepő,...

S&P500: Oldalazás
Az elmúlt két hétben a pozitív és negatív napok váltogatták egymást a tengerentúli piacon. Az emelkedő trend még nem sérült, de kétségtelenül meggyengült. Ennek ellenére a korrekció nem meglepő, mert sokat emelkedett mostanában az index komolyabb esés nélkül. Két fontos szintre érdemes figyelni, alulról az 1.597 pontos támaszra, amelynek törésével hosszabb lejtmenet indulhat. Felülről az 1.645 pontos ellenállásra kell figyelni, ennek áttörésével ismét az emelkedő oldal lesz az erősebb és elérhető közelségbe kerülne az 1.670 pontos maximum.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.5971.645 1.670
DAX30: Közelíti a 20 és 30 napos mozgóátlagot az index
Pénteken megtorpant az árfolyam, de a mai kereskedésben ismét feléledt, és közelebb került az ellenállást jelentő és 8.300 pontnál található 20 és 30 napos mozgóátlagokhoz az index. Ennek áttörésével a rövidtávú csökkenő trendvonalat is áttörné a kurzus, és ismét megpróbálná a 8.560 pontos lokális maximumot elérni. Ez a pozitív forgatókönyv, a mai kereskedési nap után a további emelkedésnek nagyobb a valószínűsége.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 8.0008.300 8.560
EUR/USD: Tovább emelkedik a devizapár
Az emelkedő trend töretlen, továbbra is a meredek emelkedő trend mentén mozog az árfolyam. Közelíti a következő ellenállást 1,34-nél, amelynek áttörésével nagy tér nyílna felfelé. Amíg nincsen fordulós jelzés, addig érdemes a vételi oldalon maradni.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.321.34
EUR/HUF: Továbbra is stabilan erősödik a forint
Múlt héten ismét az erősebbik arcát mutatta a forint. Nemrégiben még 300 felett járt az árfolyam, ahonnan gyorsan visszaerősödött a 200 napos mozgóátlagig, és a mai kereskedésben már 300 alá zuhant a kurzus. Nagy volatilitás tapasztalható mostanában a forint piacán, ezért nem árt a fokozott óvatosság, mert fordulat esetén ismét gyors forintgyengülés indulhat. Ha viszont folytatódik a forint erősödése, akkor 285-nél van a következő szint.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 285290,6 282,7
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben