Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Erősödik a dollár

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. május 25.   12:04

Lassan haladnak a tárgyalások az adósságplafon megemeléséről az USA-ban, emiatt tegnap érdemben nőtt a kockázatkerülés, a tőzsdék is estek.  Ráadásul a Fitch negatív figyelőlistára tette az amerikai adósbesorolást. A Fed legutóbbi ülésének...

Lassan haladnak a tárgyalások az adósságplafon megemeléséről az USA-ban, emiatt tegnap érdemben nőtt a kockázatkerülés, a tőzsdék is estek.  Ráadásul a Fitch negatív figyelőlistára tette az amerikai adósbesorolást. A Fed legutóbbi ülésének tegnap közzétett jegyzőkönyve szigorú hangvételű maradt, nőttek a kamatemelési félelmek. Eközben az eurónak nem tettek jót a térség kedvezőtlen konjunkturális helyzetét mutató adatok (PMI, német IFO). A fenti tényezők a dollár erősödését hozták: 1,072-n áll jelenleg az EURUSD devizapár. 

Kapcsolódó termék
EURUSD1.0784-0.08%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
EURUSD: Korrigál2023.12.06. 15:56
Ma jönnek a hét adatai2023.11.30. 10:03

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben