Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Erősödött tegnap a forint a kamatvágás után

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2023. május 25.   12:04

Erősödött tegnap a forint árfolyama. Összességében a nyitó 375,6-ról zárásra 372,4-re csökkent az EURHUF devizapár. A mai napon viszont már kisebb gyengülésben van a forint, valószínűleg az EURUSD mozgásaival összefüggésbe hozhatóan. A dollár...

Erősödött tegnap a forint árfolyama. Összességében a nyitó 375,6-ról zárásra 372,4-re csökkent az EURHUF devizapár. A mai napon viszont már kisebb gyengülésben van a forint, valószínűleg az EURUSD mozgásaival összefüggésbe hozhatóan. A dollár erősödése a nemzetközi piacokon ugyanis “hagyományosan” nem tesz jót a forint árfolyamának. Oldalazó mozgások várhatóak, a ma 3 órakor kezdődő kormányzati sajtótájékoztató bejelentéseire figyelhetnek a befektetők. A téma a költségvetés helyzete és a különadók átalakítása lehet.

Kapcsolódó termék
EURHUF382.58+0.29%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
EURHUF: 380 felett2023.12.06. 16:01
380 alatt az EURHUF?2023.12.06. 10:06
EURHUF: Biztató2023.11.29. 14:02
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben