Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

S&P 500: Visszapattant

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2023. március 17.   13:22

Amerikában a bankok körül kialakult nehéz helyzet tartotta nyomás alatt a tőzsdéket. Az S&P 500 jelentős eséssel zárta...

Amerikában a bankok körül kialakult nehéz helyzet tartotta nyomás alatt a tőzsdéket. Az S&P 500 jelentős eséssel zárta a múlt hetet, pénteken lebukott a 200 napos mozgóátlag alá. A hatóságok igyekeztek megnyugtatni kedélyeket, ami úgy tűnik, sikerrel járt. A hét során jelentős volatilitást láthattunk, de végül emelkedni tudott az index. Az RSI indikátor közelített a túladottságot jelentő szinthez, de visszapattant onnan, az MACD pedig hamarosan vételi jelzést adhat. Tegnap már ismét a 200 napos mozgóátlag fölött zárt az index, így most a 20 és 30 napos mozgóátlag jelenthet ellenállást.

1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
3.9383.9143.9754.027
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben