Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

SocGen Protect Express OneStar Amazon&Costco USD 23-26

MÖGÖTTES TERMÉK INFORMÁCIÓK
MÖGÖTTES TERMÉK INFORMÁCIÓK2023. március 3.   10:53

Mögöttes termékek piaci leírása a SocGen Protect Express OneStar Amazon&Costco USD 23-26 strukturált értékpapírhoz

Amazon.com Inc (US0231351067)

  • Az Amazon a világ egyik legnagyobb e-kereskedelmi vállalata, termékeket tekintve mindenféle használati eszköz (elektronikai eszközöktől, ablaklemosókig), könyvek és egyéb cikkek eladási felületeként szolgál. Saját felülettel, fizetési rendszerrel és csomagközpontokkal rendelkezik, széleskörű házhozszállítási lehetőségek kínálva.
  • A felhőszolgáltatással foglalkozó leányvállalata (AWS) az egyre növekvő adattárolási és átviteli igényt elégíti ki.
  • Piaci kapitalizációja kb. 980 milliárd dollár, világszerte bő 1,5 millió munkavállalóval.
  • A 2022-es bevétel 43%-a származott az online eladásokból, 23 százaléka a közvetítői jutalékokból, 16% a felhőszolgáltatásból, a maradék az egyéb tevékenységekből.
  • A 2022-es bevétel kb. 70 százaléka származott az Egyesült Államokból, 5-7 százaléka egyenként Németországból, az Egyesült Királyságból és Japánból, míg a többi a világ többi tájáról.
  • A biztos működési bázis mellett a legnagyobb növekedési potenciállal a cég felhőüzletága bír, mely a legnagyobb hozzáadott értéket adja a teljes vállalat jövőbeli növekedéséhez.
  • A 2023-as év előremutató P/E rátája 34, a 2024-es pedig 25.
  • https://www.bloomberg.com/quote/AMZN:US
  • A Bloomberg konszenzusos célár 133,96 dollár; 55 vételi, 3 tartás és 1 eladási ajánlás van a papírra.
  • Kockázatok: Vártnál jelentősebb vásárlőerő-visszaesés esetén csökkenhet a kereslet az Amazon termékei iránt.

 

Costco Wholesale Corp (US22160K1051)

  • A Costco az Egyesült Államok egyik legnagyobb kiskereskedelmi cége, amely többek között klubtagsági program keretein belül diszkont áron kínál fogyasztási cikkeket a vásárlói számára. Az USA területén több, mint 800 üzletet üzemeltet, melyekben élelmiszertől, játékokon, hardvereken, ruházaton, elektronikai eszközökön, keresztül egészen a mindennapi személyes termékekig mindenhez hozzá lehet jutni.
  • Piaci kapitalizációja kb. 280 milliárd dollár, világszerte bő 300 ezer munkavállalóval.
  • Bevételének kb. 2 százalékát teszi ki a tagsági díjak, míg a maradékot a kiskereskedelemi forgalom.
  • 2022-es bevételének kb. kétharmada származik az Egyesült Államokból, 15%-a Kanadából és a maradék a világ többi részéről.
  • A 2023-as év előremutató P/E rátája 34, a 2024-es pedig 31.
  • https://www.bloomberg.com/quote/COST:US
  • A Bloomberg konszenzusos célár 551,23 dollár; 25 vételi, 13 tartás és 0 eladási ajánlás van a papírra.
  • Vártnál jelentősebb vásárlőerő-visszaesés esetén csökkenhet a kereslet.
  • Az alapvető termékeket kínáló cég iránti kereslet stabil, melyhez a tagsági klub jó megtartó erővel járul hozzá.
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
SZTORI

Hol késik a Fed kamatvágás?

Ahogy ezt az ErsteMarket hasábjain is megírtuk*, Jerome Powell Fed elnök kedden az elmúlt hónapoknál megszokotthoz képest szigorúbb hangnemet...

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

A Monetáris Tanács mai ülésének eredménye 50...

Mekkorát szól a szója?
AGRÁR SAROK

Mekkorát szól a szója?

Miközben a megváltó növényeket keresgetjük - amelyek ismét meglendítik a növénytermesztés szekerét - rendre megfeledkezünk arról, hogy másoknak is...

2024. április 25.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben