Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Hamarosan történelmi csúcsra kapaszkodhat az S&P500 index

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. október 29.   12:05

S&P500: A Fed döntésre várnak a befektetők Folytatódik a jó hangulat a tengerentúlon, az S&P500 index a tegnapi kereskedésben is tovább rallyzott felfelé. A következő ellenállás 2.010 pontnál található, amelynek...

S&P500: A Fed döntésre várnak a befektetők
Folytatódik a jó hangulat a tengerentúlon, az S&P500 index a tegnapi kereskedésben is tovább rallyzott felfelé. A következő ellenállás 2.010 pontnál található, amelynek áttörésével már könnyen új történelmi csúcsra kapaszkodna a kurzus. A Fed kétnapos ülése ma ér véget, és az ott elhangzó információk is alakíthatják a kereskedést. A piac arra számít, hogy a mai üléssel véget ér a QE3 program, de továbbra is laza monetáris politika marad érvényben.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.9052.010 
EUR/HUF: A 200 napos mozgóátlaggal küzd az árfolyam
A 200 napos mozgóátlaggal küzd a forint árfolyama napok óta. Egyelőre még nem dőlt el, hogy melyik oldal kerül ki nyertesen a küzdelemből, de annyi biztos, hogy a mozgóátlagot egyelőre nem sikerült áttörnie a devizapárnak. A tegnapi jelzés alapján lefordulásra lehetett számítani a mozgóátlagról, de egyelőre ez még nem következett be. Ezért a pozíciók nyitásával addig érdemes várni, amíg nem lesz egyértelmű a további irány.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 305309312 
DAX30: Tart a hegymenet
A német piac az elmúlt két hétben ismét kiemelkedősen teljesít. Az árfolyam a mai kereskedésben már megérintette a 30 napos mozgóátlagot, amelynek legyőzésével 9.400 és 9.600 pontnál húzódnak a következő ellenállások. Jelenleg még lemaradó az index, de a technikai kép alapján folytatódhat tovább az emelkedés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 8.900 9.4009.600 
AAPL: Van még tért felfelé
Tegnap ismét lendületbe jöttek az Apple papírjai és új történelmi csúcsra kapaszkodott a kurzus. Az árfolyam megállíthatatlannak tűnik, a következő számított ellenállás 109,5 dollárnál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
103,4  109,5
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben