Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Az Apple publikálja piaczárás után a negyedéves számait

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. október 20.   14:04

Apple: Merre indul a sávból az árfolyam Nagy napja lesz ma az Apple-nek, mert a társaság piaczárás után publikálja negyedéves számait. A papír árfolyama a szeptember eleje óta tartó sávban várja a gyorsjelentést. Ha...

Apple: Merre indul a sávból az árfolyam
Nagy napja lesz ma az Apple-nek, mert a társaság piaczárás után publikálja negyedéves számait. A papír árfolyama a szeptember eleje óta tartó sávban várja a gyorsjelentést. Ha számok nem fognak csalódást okozni a befektetőknek, akkor folytatódhat az emelkedő trend, mert egyébként a technikai kép kedvezően fest. Az emelkedő trend a 103,5 dolláros lokális csúcspont áttörésével nyerne megerősítést,és nagy tere nyílna a további emelkedésnek.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 94,5 103,5
DAX: Folytatódhat az emelkedés?
Hatalmas mozgások voltak múlt héten a német piacon. A hét közepén intenzív zuhanás indult a DAX-ban, de csütörtökön egy nagy fordulatot láthattunk napon belül. 8.355 pontról pattant vissza az árfolyam és 8.583 pontig korrigált zárásra, amelyet pénteken további emelkedés követett 8.850 pontig. Ez egy erős fordulós jelzés, ezért további emelkedésre számítunk rövidtávon. A mai kereskedésben látható gyenge teljesítmény azonban kérdésessé teszi ezt a forgatókönyvet. A következő ellenállás 8.958-8.975 pont közötti résnél húzódik, felette pedig 9.170-9.158 pontos rés a szint.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 8.5008.350  8.958-8.975
Olaj: Nincs túl sok ereje a nyersanyagnak
Múlt héten ismét nagyot esett a kőolaj árfolyama, több mint két éves mélypontra, 80 dollárra. Erről a szintről egy nagy visszapattanást láthattunk csütörtökön, de az emelkedésnek egyelőre nincsen folytatása. Ha a következő napokban nem sikerül 85 dollár fölé kapaszkodnia a kurzusnak, akkor a korrekció csak rövid életű volt és folytatódhat a csökkenő trend az olajban. 80 dollár alatt 77 és 75 dollárnál vannak szintek.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 8077 85 
EUR/HUF: A 305-ös támaszt érdemes figyelni
Komoly küzdelem látható a forint grafikonján. Az árfolyam október elején egészen 305 forintig szúrt le, ahonnan visszakorrigált a 200 napos mozgóátlag vagyis 309 forint fölé. Ez csak rövid ideig tartott, mert pár nappal később ismét 305 forint környékére zuhant vissza a kurzus. Ha ez a támasz is sérülne, akkor már a 301,5-ös szintet is letesztelheti a kurzus.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
305301,5  309,5
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben