Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

USD/JPY: Hamarosan a 100-as szint felett az árfolyam

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. április 24.   12:26

S&P500: Tovább araszol felfelé az index Elég erőteljes lendületet vett az 1.540 pontos támaszról az S&P500, mert a visszapattanás óta stabilan emelkedik az index. Az elmúlt napokban még közelebb került az árfolyam az 1.597...

S&P500: Tovább araszol felfelé az index
Elég erőteljes lendületet vett az 1.540 pontos támaszról az S&P500, mert a visszapattanás óta stabilan emelkedik az index. Az elmúlt napokban még közelebb került az árfolyam az 1.597 pontos lokális maximumhoz, és hamarosan el is érheti azt. A szint áttörésével pedig megerősítést nyerne az emelkedő trend, és tovább roboghatna felfelé a kurzus. Összességében tehát továbbra is pozitív a kép.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.5401.597
DAX: Visszapattant a támaszról az árfolyam
Véget ért a DAX index vesszőfutása, legalábbis rövidtávon. A hétfőn is említett 7.450 pontos támaszt a piac tiszteletben tartotta, és gyorsan visszapattant a szintről. A mai kereskedésben már elérte a kurzus a 20 napos mozgóátlagot, és egyelőre úgy tűnik, hogy tovább roboghat a 7.885 és 8.080 pontos ellenállásokig. Persze a hangulat bármikor ismét elromolhat, a két napja tartó emelkedés még nagyon törékeny az elmúlt hetekben látott zuhanás után.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.450 7.885 8.080
USD/JPY: A 100-as szintet súrolja a kurzus
Kritikus ponthoz érkezett az USD/JPY kurzusa a 100-as lélektani szinthez, amely már pár hete is megakasztotta a kurzust. Ennek áttörésével pedig 2008 áprilisa óta nem látott szintre emelkedne az árfolyam, és nagy tér nyílna felfelé. Az elmúlt hónapok meredek emelkedését elnézve, nagy valószínűséggel átmehet az ellenálláson az árfolyam, így további tere nyílhat az emelkedő trendnek.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
96,7 100
Arany: Folytatódhat az emelkedés
Erőteljes korrekcióban van az arany, az 1.400 dolláros ellenállás áttörését követően 1.430 dollárig száguldott az árfolyam. Az emelkedés még nem ért véget, a következő ellenállás a 20 napos mozgóátlagnál (1.500 dollárnál) látható, ami elérhető lehet rövidtávon. Persze a trend lefelé mutat, ezért a korrekció végével ismét zuhanásra számítunk.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
1.400 1.500
Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben