Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Emelkedő trendben az indexek

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. április 3.   13:45

EUR/HUF: Ismét a 300-as árfolyam közelébenLassan két hete folyamatosan erősödik a forint az euróval szemben. A mai nap során az árfolyam letörte az emelkedő trendvonalat és egészen 300-ig csökkent az EUR/HUF árfolyam. A...

EUR/HUF: Ismét a 300-as árfolyam közelében
Lassan két hete folyamatosan erősödik a forint az euróval szemben. A mai nap során az árfolyam letörte az emelkedő trendvonalat és egészen 300-ig csökkent az EUR/HUF árfolyam. A szint áttörése esetén tovább folytatódhat a forint erősödése és a következő megállót a 297,5-es szint jelentheti majd. A technikai képet azonban felülírhatja a Világgazdaság Online információi szerinti holnapi rendkívüli MNB ülés, amely tényről hivatalos bejelentésre egyelőre nem látott napvilágot.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 300 297,5303 
S&P500: Töretlen az emelkedő trend
Töretlen emelkedő trend rajzolódik ki az S&P 500 grafikonján. Az index próbálja áttörni a történelmi maximumot jelentő 1.576 pontot, ami egyelőre nem sikerült neki, de az eddigi legmagasabb záró érték tegnap ismételten megdőlt, ami az emelkedő trend folytatódását vetíti elő, aminek eredményeként hamarosan magunk mögött hagyhatjuk a 2007-es csúcsot.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1.5471.513  1.575
USD/JPY: Mindenki a jegybankra figyel
Egy korrekciós időszakot követően fordulni látszik a trend az USD/JPY árfolyamban. Októbertől nézve egy jelentős rallyn van túl a devizapár, azonban a jen gyengülése tovább folytatódhat. A jövőbeli árfolyammozgás szempontjából meghatározó lehet a jegybank ma kezdődő kétnapos ülése, melyen az új jegybankelnök gazdaságélénkítő lépéseket jelenthet be, melynek eredményeként hosszabb távon akár a 100-as szintet is megnézheti az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 9294,5  96,3
DAX30: Tartja a trendvonal az árfolyamot
Az emelkedő trendvonalról pattant felfelé a DAX index árfolyama, annak érdekében, hogy ismételten 8.100 pont fölé vehesse az irányt. Amennyiben az emelkedő trend kifulladna és 7.800 pont környékén eltörné az árfolyamgrafikon a trendvonalat, akkor egy jelentősebb korrekció során akár a 7.600-as támaszig is csökkenhet az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 7.600 7.445 8.100
Arany: Eső trendben, szintnél az árfolyam
Az arany árfolyama áttörte az emelkedő trendet és jelenleg rövidtávon is egy eső trendben mozog az árfolyam. A jelenlegi árfolyam mellett egy szinten billeg az árfolyam, aminek az elesése után ismételten felgyorsulhat az árfolyam esése. Szintén a csökkenő trendet támogatja a jelenleg rendkívül erős dollár, ami a relatíve magasabb ár miatt elriasztja a keresleti oldalt.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1.5701.550  1.615
Visszatért a növekedés
SZTORI

Visszatért a növekedés

Közzétette a KSH ma reggel az idei első negyedéves GDP-re vonatkozó...

Manipulatív gabonaárak
AGRÁR SAROK

Manipulatív gabonaárak

Hát persze, hogy manipulálják, hiszen tőzsdei tömegcikkekről van szó. Ott pedig minden hírt arra használnak, hogy hullámokat gerjesszenek, mert az...

2024. április 30.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben