Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Ismét a 312-es szintnél a forint

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. szeptember 22.   12:16

Commerzbank: Hamarosan folytatódhat az emelkedés Az elmúlt hetekben a Commerzbank árfolyama a 12,37 eurós támasz felett stabilizálódik. A szint szeptember eleji áttörése újabb teret nyitott felfelé, a következő...

Commerzbank: Hamarosan folytatódhat az emelkedés
Az elmúlt hetekben a Commerzbank árfolyama a 12,37 eurós támasz felett stabilizálódik. A szint szeptember eleji áttörése újabb teret nyitott felfelé, a következő ellenállások 13,5 és 14,48 dollárnál húzódnak. A pénteki kereskedésben 13 dollárról fordult le a kurzus, és a napokban visszatesztelheti a 12,37 dolláros szintet, ahol a vételi oldalon érdemes a belépési pontokat keresni.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 12,3713,5 14,48 
EUR/HUF: Fontos szintnél az árfolyam
A múlt hét a forint erősödéséről szólt, és az árfolyamnak sikerült lefelé áttörnie a 312-es szintet, amely felett szeptember eleje óta sávozik. Ha a forint erősödése tartós lesz, akkor a 307,7 forintnál húzódó 20 napos mozgóátlag jelenti a következő megállót, azonban a ma reggeli kereskedésben visszatesztelte a forint a 312-es letörési pontot. Jelenleg arra érdemes figyelni, hogy a szintről merre indul az árfolyam, visszakerül-e a kurzus a 312-317 közötti sávba, vagy tovább folytatódik a forinterősödés a 200 napos mozgóátlagig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
307,7 312 317 
Arany: Van még tér lefelé a támaszig
Töretlen az arany csökkenő trendje, az árfolyam szeptember eleje óta megállás nélkül esik. A kurzus kezd túladottá válni, ennek ellenére van még tér lefelé, mert a következő megálló csak 1.185 dollárnál húzódik. Fordulós jelzések továbbra sincsenek a grafikonon, ezért érdemes tartani a short pozíciókat.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.2401.185 
EUR/USD: Az 1,275-ös támaszig eshet az árfolyam
A két héttel ezelőtti kisebb korrekciót követően múlt héten tovább erősödött a dollár az euróval szemben. Az irány továbbra is lefelé mutat az 1,275-ös erős támaszig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
1,275  1,31
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben