Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A Daimler 2017-ig tíz hibrid modellt tervez a piacra dobni - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2014. szeptember 15.   09:24

A Wall Street Journal értesülései szerint egyes jelentős befektetők az Adidas vezérigazgatójának leváltásáról egyeztettek. Az érintettek szerint Herbert Hainer vezérigazgatónak gyorsabban kellett volna reagálnia a főként golfhoz köthető ruházatot forgalmazó US TaylorMade márka árbevételének csökkenésekor. Az Adidas cáfolta, hogy bármiféle tárgyalások...


A Wall Street Journal értesülései szerint egyes jelentős befektetők az Adidas vezérigazgatójának leváltásáról egyeztettek. Az érintettek szerint Herbert Hainer vezérigazgatónak gyorsabban kellett volna reagálnia a főként golfhoz köthető ruházatot forgalmazó US TaylorMade márka árbevételének csökkenésekor. Az Adidas cáfolta, hogy bármiféle tárgyalások lennének a részvényesekkel.
A lengyel MBank eladta biztosítási üzletágát az Axa számára. A tranzakció lezárása jövő év elején várható. Az upfront vételár 136 millió euró, amit a következő években további 7 millió euró mérföldkő kifizetés követhet. A mostani megállapodás egy 10 éves kizárólagos együttműködést is tartalmaz a felek számára.
Megérkeztek a Daimler tulajdonában álló Mercedes augusztusi kínai értékesítései számai. Az elmúlt hónapban 21.400 darab autót értékesített a társaság, ami 18,3%-os bővülést jelent tavalyhoz képest. A teljes értékesítés közel 18%-a köthető a távol-keleti országhoz. Az első 8 hónapban összesen 178.241 darab autót adtak el, ami 31,5%-os bővülésnek felel meg.
A Daimler fejlesztési igazgatója a hétvégén interjút adott az Automobilwoche nevű újságnak, ahol azt mondta, hogy 2017-ig tíz hibrid modellt tervez a piacra dobni az autógyártó. A „C” és az „E” típusoknak lesznek hibrid változatai. Weber szerint az autógyártók százezres nagyságrendű hibrid autót szeretnének értékesíteni évente az évtized végére.
Az E.ON kilátásaival kapcsolatban optimistább lett a JPMorgan, hiszen a korábbi 14 eurós célárat 17 euróra emelte fel, és a semleges ajánlást felülsúlyozásra módosította. A jelenlegi részvényárhoz képest ez 18,5%-os emelkedést jelentene. Az elemző szerint a magasabb karbon árak, az átstruktúrálási lehetőségek nyújtotta osztalékemelési lehetőségek és a kapacitások fejlesztése teszi igazán vonzóvá a részvényt. Mindeközben a konkurens RWE semleges ajánlását alulsúlyozásra rontották le, változatlan 26 eurós célár mellett, ami a jelenlegi szinteket figyelembe véve közel 18%-os mínuszt jelentene.
Visszatért a növekedés
SZTORI

Visszatért a növekedés

Közzétette a KSH ma reggel az idei első negyedéves GDP-re vonatkozó...

Manipulatív gabonaárak
AGRÁR SAROK

Manipulatív gabonaárak

Hát persze, hogy manipulálják, hiszen tőzsdei tömegcikkekről van szó. Ott pedig minden hírt arra használnak, hogy hullámokat gerjesszenek, mert az...

2024. április 30.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben