Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

SZTORI

Tőzsdejáték középiskolásoknak: megkezdődött a hajrá

SZTORI
SZTORI2021. október 29.   10:52

Az utolsó napok vannak hátra a Keba, a Közép-európai Brókerképző Alapítvány Tőzsdejáték Középiskolásoknak című versenyének jelentkezéséből. Az idei, a sorban 22. versenyre november 3-ig lehet nevezni, és hamarosan kezdődik is a megmérettetés, ahol a diákok a tesztek mellett valós körülmények között próbálhatják ki tudásukat.

Az Erste Befektetési Zrt. fő szakmai partnerként idén is biztosítja a platformot, amin a diákok kipróbálhatják a tudásukat – a verseny során az Erste Trader használatát is készség szinten elsajátítják az indulók. A verseny célja, a befektetésekkel kapcsolatos ismeretek bővítése, a pénzügyi kultúra fejlesztése, ugyanakkor az elmúlt évek a tapasztalatai szerint a legjobbak számára ez a vetélkedő a tőkepiaci karrier nulladik állomása.

Tavaly 140 csapat indult a versenyen, és az idén se várunk kevesebbet – mondja Antal Tibor Kende, aki 2015-ben a győztes csapat tagja volt, ma pedig már szervezi a Közép-európai Brókerképző Alapítvány megmérettetését.
A versenyben továbbra is 3 fős csapatok vehetnek részt, a feltétel mindössze a középiskolás jogviszony megléte. A selejtezők során az online tesztfeladatokat oldanak meg és a világ több tucat tőzsdéjén játszódó virtuális tőzsdejátékon vesznek részt, hozamversenyen a csapatok. Az elődöntőbe mintegy húsz, az országos döntőbe öt csapat jut be, ahol neves szakemberek előtt tesznek tanúbizonyságot tudásukról a diákok.

A verseny legjobbjai természetesen értékes nyereményekkel gazdagodnak, hiszen nemcsak megnyerhetik a Budapest Institute of Banking 120 órás tőzsdei szakvizsga felkészítő tanfolyamát és az Erste Befektetési Zrt. nyári szakmai gyakorlatát, hanem értékes tárgynyereményekkel is gazdagodnak!

 

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

Címlapkép: Shutterstock Inc.

WEBINÁRIUM

A 2024-es amerikai választások felboríthatják az amerikai és globális gazdaságot?

2024. május 29. - Erste Market webinárium. Hogyan változtathatja meg az amerikai elnökválasztás a globális gazdasági jövőképet?

Megkapaszkodik-e a repce?
AGRÁR SAROK

Megkapaszkodik-e a repce?

Nagy odafigyelés, kritikus időzítés, sok kártevő, sok stresszhatás. Szóval igazi szakmai kihívás volt a repce termelése ebben az évben is. A...

2024. június 13.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben