Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Erste Trader Hírlevél

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. február 27.   11:31

S&P500: Tegnap fellélegezhettek a befektetők A hétfői nagy zuhanás során elesett az 1.495 pontos támasz, ami utat nyitott a következő szintig, 1.465 pontig. Tegnap ismét a vevők voltak többségben (számos jó makroadat...

S&P500: Tegnap fellélegezhettek a befektetők
A hétfői nagy zuhanás során elesett az 1.495 pontos támasz, ami utat nyitott a következő szintig, 1.465 pontig. Tegnap ismét a vevők voltak többségben (számos jó makroadat érkezett), és sikerült az ellenállást visszatesztelnie az indexnek, de ennek ellenére egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a negatív korrekció folytatódik tovább.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.4651.495 1.530
DAX30: Tovább zuhan az árfolyam
Elromlott a hangulat a német piacon, miután a 7.870 pontos árfolyamot megérintette az árfolyam. Az ellenállásról lepattant és zuhanni kezdett a DAX, ráadásul a reggeli órákban már a sáv alját, a 7.560 pontos támaszt érintette meg a kurzus. Ez pedig egy kritikus szint, mert törésével a 7.450 pontos szintet is elérheti az index. A technikai kép sokat romlott az utóbbi napokban, bár a támasz egyelőre még tart, de amennyiben hamarosan nem érkezik fordulós jelzés, akkor további esésre számíthatunk.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
7.560  7.4507.683-7.726 7.870
EUR/USD: Visszapattanhat a támaszról az árfolyam
Az olasz választásokkal kapcsolatos bizonytalanság az EUR/USD kurzusára is rányomta bélyegét, miután hétfőn az 1,332-es lokális csúcsról 1,306-ig zuhant zárásra az árfolyam. 1,3 környékén azonban egy erősebb támasz látható, ahonnan már elképzelhető a fordulat, és hamarosan elindulhat az emelkedés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1,3 1,3261,34
EUR/HUF: Gyengül a forint
A forint mozgását is érdemes figyelemmel kísérni mostanság, mert az elmúlt napokban nagyot gyengült a hazai fizetőeszköz. 290 forintról pattant el az árfolyam, és a délelőtti órákban már 296 felett is járt. A következő ellenállás 300-nál látható, és ezt a szintet akár rövidtávon is megérintheti a hazai fizetőeszköz.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 290300
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben