Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Ismét jó a hangulat a piacokon

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. február 25.   15:31

S&P500: Ismét visszataláltak a vevők a piacra A két látványos eső napot követően pénteken ismét visszatértek a vevők a parkettra, és sikerült újra észak felé fordítaniuk az indexet. Az 1.495 pontos támaszról pattant vissza...

S&P500: Ismét visszataláltak a vevők a piacra
A két látványos eső napot követően pénteken ismét visszatértek a vevők a parkettra, és sikerült újra észak felé fordítaniuk az indexet. Az 1.495 pontos támaszról pattant vissza az árfolyam, és közelíti az 1.530 pontos lokális maximumot, ahol a következő ellenállás található. Az emelkedő trend továbbra is töretlen, és 1.530 pont felett az 1.550 pontos ellenállás is elérhető közelségbe kerülne, de a korrekciós szakasznak még nincsen vége, ezért nem biztos, hogy innen egyenes út vezet az újabb történelmi maximumig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.495 1.5301.550
DAX30: Az oldalazásból ma kitört felfelé az index
A grafikonon egy oldalazó szakasz rajzolódott ki 7.560-7.760 pont között. Ebből tört ki felfelé a DAX index a délelőtt során, és megközelítette a 7.870 pontos lokális maximumot. A technikai kép pozitívan fest, a vevők újra megmutatták az erejüket, de a 7.870 pontos támaszt is le kellene küzdenie az árfolyamnak, a további emelkedés előtt. Ebben az esetben pedig több száz pontos tér nyílna felfelé.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 7.5607.450  7.870
EUR/USD: Visszapattant a támaszról az árfolyam
A dollár gyengülésével kezdődött a hét. A múlt héten elesett az emelkedő trendvonal, és az 1,314-es támaszig esett az árfolyam, innen sikerült nagy lendülettel visszafordulnia. Hetek óta árfolyamcsökkenést láthatunk, ezért már számítani lehetett a korrekcióra, de az még kérdés, hogy az emelkedés mennyire lesz tartós. A következő szint 1,34 környékén látható.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1,314 1,34
Ezüst: Fordulós jelzések
A grafikonon az ezüst árfolyama látható órás bontásban. A múlt héten a 28,3-as támaszig zuhant a kurzus, ahonnan sikerült ismét magára találnia, és egy rövid oldalazást követően a délelőtti órákban elindult felfelé. A kitörést most visszatesztelés követi, és amennyiben a 28,9-es támaszról sikerülne visszapattannia, akkor érdemes vételeket nyitni, mert ebben az esetben 30 fölé is elmehetne az ezüst.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 28,931,12
Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben