Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Új csúcson zárta a hetet a tengerentúli piac

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. február 11.   09:39

S&P500: Hamarosan véget ér a gyorsjelentési szezon Javában zajlik a gyorsjelentési szezon a tengerentúlon, az S&P500 komponensei közül 350 publikálta már negyedéves számait. A vállalatok összesített profitja több mint...

S&P500: Hamarosan véget ér a gyorsjelentési szezon
Javában zajlik a gyorsjelentési szezon a tengerentúlon, az S&P500 komponensei közül 350 publikálta már negyedéves számait. A vállalatok összesített profitja több mint 5%-kal múlja felül az elemzői várakozásokat, miközben az árbevétel 0,5%-kal. A kedvező vállalati eredmények az árfolyam emelkedését is segítik, az elmúlt hetekben nem igazán lehet panaszuk a vételi oldalon álló befektetőknek. Az év eleje óta megállás nélkül száguld felfelé a kurzus, korrekciós napokat csak elvétve láthatunk a grafikonon. A technikai kép fordulós jelzéseket egyelőre nem mutat, és van még tér felfelé, de rövidtávon kezd túlvetté válni a kurzus és közelíti a történelmi csúcsát. A következő megálló 1.550 pontnál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.495 1.550
DAX30: Megjelentek az eladók
Míg a tengerentúlon száguldanak felfelé az indexek, addig a német DAX30 erőteljesen korrigálni kezdett a múlt héten. Két hónapos mélypontra zuhant az árfolyam, így nem árt a fokozott óvatosság a következő napokban. A hosszabb távú emelkedő trend töretlen, de rövidebb távon van még tér lefelé. A következő erősebb támasz 7.450 pontnál található. Vételi pontokat a szint környékén érdemes keresni, vagy amennyiben 7.700 pont fölé tud kapaszkodni az index.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.4507.7207.870
EUR/USD: Nagyot erősödött múlt héten a dollár
Múlt héten megfordult a devizapár árfolyama, és intenzív dollárerősödés vette kezdetét. Jelenleg a 30 napos mozgóátlag tartja az árfolyamot, de van még tér lefelé az 1,326-os támaszig. Az emelkedő trendvonal és a legutóbbi lokális minimum található az említett szinten, tehát ez egy erős szint. Itt lehet érdemes vételi pontokat keresni, a közelben ellenállás 1,342-nál (20 napos mozgóátlag) és 1,348-nál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
1,326 1,342  1,348
USD/JPY
A jen órás felbontású grafikonja arról árulkodik, hogy a múlt heti korrekció után ismét elindulhat felfelé az árfolyam, vagyis a jen gyengülhet a dollárral szemben. Arra számítunk, hogy a korábbi lokális csúcsot teszteli vissza a kurzus, ami 94 magasságában található. Ez a forgatókönyv addig igaz, amíg nem esik 92,2 alá az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
2. támasz1. ellenállás
 92,294
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben