Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

25%-kal növeli vakcina szállítást a Pfizer

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2021. április 15.   10:52

Digitális vakcina útlevél A CAC40 0,4%-ot, a FTSE100 0,7%-ot emelkedett tegnap, míg a DAX 0,2%-ot csökkent. A Pfizer a második negyedévben a korábban vállalt 200 millió helyett 250 millió vakcinát fog leszállítani...

Digitális vakcina útlevél

A CAC40 0,4%-ot, a FTSE100 0,7%-ot emelkedett tegnap, míg a DAX 0,2%-ot csökkent.


A Pfizer a második negyedévben a korábban vállalt 200 millió helyett 250 millió vakcinát fog leszállítani az EU-nak. A többlet mennyiség gyakorlatilag megegyezik a J&J-tól várt szállítások mennyiségével.


Az EU felgyorsította a J&J oltóanyagának ellenőrzését, miután az USA-ban vérrögképződési zavarok miatt felfüggesztették a használatát. Az európai gyógyszerfelügyelet, az EMA várhatóan jövő héten teszi közzé vizsgálatának eredményeit.


Az EU tegnap megállapodott a vakcina útlevél technikai feltételeiről. Ahogy az várható volt, digitális vakcina útlevelet vezetnek be a tagországok.

A vártnál rosszabb előzetes eredmény a WizzAir-től

A WizzAir ma reggel tette közzé előzetes negyedéves számait, ez alapján az adózott veszteség 570-590 millió euró körül alakult a március végével zárult évben, az alaptevékenység vesztesége pedig 475-495 millió volt. A kettő közti különbség nagyrésze, 95 millió euró az üzemanyag pozíciókon elszenvedett veszteség volt, mivel az alacsony felhasználás miatt az eredetileg hedge pozíciók nyitottá váltak és ezeket csak alacsonyabb áron lehetett lezárni. A piac ennél némileg kisebb veszteségre számított. A 2022-es üzleti évre a bizonytalan utazási szabályok miatt nem tesznek közzé előrejelzést.

Ismét pert vesztett a Ryanair

A Ryanair pert vesztett a SAS és a Finnair légitársaság állami támogatása kapcsán is. A bírósági döntés alapján a légitársaságok állami megmentése jogszerűen történt. A Ryanair számos hasonló pert indított, de eddig mindegyiket elvesztette.

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben