Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Nagyot zuhant ma a MOL

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. július 9.   15:16

MOL: 5 éve nem látott mélyponton az árfolyam Nem csillapodik az esés a MOL piacán, az árfolyam áttörte a 11.800 forintos támaszát, és nagy eséssel indította a napot. A 11.800 forintos mélypont törésével 5 éve nem...

MOL: 5 éve nem látott mélyponton az árfolyam
Nem csillapodik az esés a MOL piacán, az árfolyam áttörte a 11.800 forintos támaszát, és nagy eséssel indította a napot. A 11.800 forintos mélypont törésével 5 éve nem látott szintre süllyedt a kurzus, és a rossz hangulatot az is erősítette, hogy feltétezhetően sok befektető, aki 2 hete ezen az árfolyamon vásárolt be a MOL részvényeiből a 4,28 millió darabos részvény aukción történő értékesítésekor most hírtelen igyekszik zárni a pozícióját, mivel nem akarnak nagyobb veszteséget realizálni a pozíción. A papír következő támasza 11.075 forintnál húzódik, bár a délutáni órákban már valamelyest enyhült az eladói nyomás.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 11.075 11.800
Richter: Veszélyes alakzat rajzolódhat ki
A Richter grafikonján egy felfelé ékelődés, vagyis egy upward wedge-szerű technikai alakzat kezd kirajzolódni, azonban a teljes kép még nem rajzolódott ki, ahhoz a szűkülésből lefelé kéne kitörnie az árfolyamnak. Ezzel együtt is short irányba látjuk érdemesnek poziciót nyitni, először az emelkedő trendvonal 4.221 pontos értékéig, ahol a 30 napos mozgóátlag is húzódik, azonban a trend törése esetén érdemes lehet akár még a pozíció méretét is növelni.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 4.221 4.408
Lufthansa: Kezd magára találni az árfolyam
Közel 25%-ot esett a német légitársaság árfolyama az elmúlt egy hónapban nagyrészt a Lufthansa profitwarningja miatt, kisebb részben az iparág kedvezőtlenebbé váló megítélése miatt, például az AirFrance-KLM tegnap jelentette be, hogy a vártnál kisebb profitot tud csak megtermelni. Azonban ma reggel az erős támasznak számító 15 eurós szintről ismét emelkedésnek indult az árfolyam és egy pozitív korrekció következhet, azonban az emelkedést nehezítheti, hogy 15,54 – 15,62 euró között található egy rés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
15 15,54-15,62 16,92 
DAX: Fontos támaszon az árfolyam
A 9.770 pontnál húzódó fontos támaszig zuhant a tegnapi kereskedés során a DAX, ahonnan ma már mérsékelt emelkedést láthatunk. A szint egyelőre stabilan tartja az árfolyamot, és nagyobb valószínűségét látjuk egy fordulatnak, a 10.030 pontos csúcsig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 9.77010.030 
Visszatért a növekedés
SZTORI

Visszatért a növekedés

Közzétette a KSH ma reggel az idei első negyedéves GDP-re vonatkozó...

Manipulatív gabonaárak
AGRÁR SAROK

Manipulatív gabonaárak

Hát persze, hogy manipulálják, hiszen tőzsdei tömegcikkekről van szó. Ott pedig minden hírt arra használnak, hogy hullámokat gerjesszenek, mert az...

2024. április 30.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben