Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Erste Trader Hírlevél

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. január 23.   12:12

S&P500: Újabb maximumon az index Robog felfelé a tengerentúli index, egyhuzamban négy kereskedési napja tart az emelkedés, amelynek során újabb lokális csúcsokat hódított meg az árfolyam. 2007 óta nem látott szintekre...

S&P500: Újabb maximumon az index
Robog felfelé a tengerentúli index, egyhuzamban négy kereskedési napja tart az emelkedés, amelynek során újabb lokális csúcsokat hódított meg az árfolyam. 2007 óta nem látott szintekre kapaszkodott a kurzus, és már csak pár százalékra van a mindenkori maximumától. Dübörög a gyorsjelentési szezon tegnap zárás után a Google és az IBM is a várakozásoknál jobbat jelentett ma pedig az Apple számai miatt izgulhatnak befektetők. A hírek szerint a mai nap folyamán szavazhat az alsóház az adósságlimit emeléséről, ezzel kapcsolatos félelmek egyelőre háttérbe szorultak, a piacon erős optimizmus uralkodik.
A technikai kép nem mutat negatív jeleket, de rövidtávon túlvetté vált az index, és az ellenállások is közel vannak. 1.550 pontig van még hely felfelé, de ne lepődjünk meg, ha korrekció indul a piacon.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.4651.500 1.550
DAX30: Tart az oldalazás
A német piacon továbbra is csendes oldalazás látható 7.685 pont felett. Az árfolyam közel két hónapnyi emelkedést követően kifulladt, és most erőt gyűjt a további hegymenethez. A grafikonon negatív jelzések nincsenek, továbbra is érdemes a vételi oldalon maradni, kitörés esetén elérheti a 8.100 pontos ellenállást a kurzus.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 7.6858.100
EUR/USD: Sávban mozog az árfolyam
Továbbra is az 1,326-1,388 közötti sávban araszol a devizapár. A sávból hamarosan kitörés jöhet, a trend felfelé mutat, ezért ilyen irányú elmozdulásnak nagyobb a valószínűsége. A trend tehát hamarosan folytatódhat, a következő ellenállás 1,348-nál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1,3261,338  1,348
EUR/HUF: Visszapattant a trendvonalról a devizapár
Az emelkedő trendvonalról és a 20 napos mozgóátlagról pattant vissza a forint az elmúlt napokban. Pár napja tart a forint gyengélkedése, amit viszont egy komolyabb korrekció előzött meg. Tegnap azok az információk voltak hatással a forint árfolyamára, amelyek a jegybankról szóltak. Sajtóértesülések szerint Matolcsy-Patai páros kerülhetnek a jegybank élére, mint elnök és alelnök. Zárásra nem sikerült 294-nél erősebb szintre kerülnie a forintnak, de a délelőtti órákban már enyhe erősödés kezdődött. A forint árfolyamát emelkedő trend határozza meg, és ennek mentén mozog az árfolyam, ezért a következő napokban még további forintgyengülés várható.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 292 298,4
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben