Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

4 hónapos csúcson a járvány terjedése Németországban

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2020. augusztus 18.   09:47

Folytatódnak a Brexit tárgyalások Németországban csaknem 1.700 új koronavírus fertőzöttet azonosítottak az elmúlt 24 óra alatt, ami csaknem 4 hónapja a legmagasabb érték. A fertőzés reprodukciós...

Folytatódnak a Brexit tárgyalások

Németországban csaknem 1.700 új koronavírus fertőzöttet azonosítottak az elmúlt 24 óra alatt, ami csaknem 4 hónapja a legmagasabb érték. A fertőzés reprodukciós rátája (R értéke) 1,11, és a kormányzat célja, hogy ismét 1 alá szorítsa az értéket. Angela Merkel szerint az új megbetegedések számának növekedése aggasztó, de kezelhető a helyzet, viszont jelenleg nem lehet szó további lazító intézkedésekről.


Ismét folytatódnak a Brexit tárgyalások. Elviekben már csak 7 hét áll rendelkezésre a megállapodásra, hogy mind az EU, mind pedig Nagy-Britannia jogrendbe is tudja iktatni a megállapodás tartalmát. Ennek ellenére jelentős előrelépés ezúttal sem várható. Eddig már öt tárgyalási kör ment le, lényegben eredménytelenül.


Törökország kutatófúrásokba kezdett Ciprus délnyugati partjainál, emiatt ismét elmérgesedhet a viszonya az EU-val, hiszen a mostani kutatófúrások nemzetközi megállapodásokba ütköznek. Franciaország és Görögország jelezte, hogy átmenetileg növeli a térségben a katonai jelenlétét.

Szeptember-októberi járat törlés a fapadosoknál

A Ryanair a szeptemberre és októberre tervezett járatok 20%-át törölte, mivel az európai járványhelyzet romlásának hatására ismét csökkent a kereslet a repülőjegyek iránt. Meg nem erősített források szerint hasonló lépésre készül az EasyJet is. A WizzAir néhány napja már végrehajtott jelentősebb törléseket a szeptember eleji járatok esetében.

PODCAST

Az európai szektorok közül kevés, az amerikaiak közül több még mindig jó teljesít

Lassan végéhez közeledik az amerikai és az euróövezeti gyorsjelentési szezon. A tengerentúli cégek nagyon vegyes képet festenek, mert még mindig...

Az önellátás határán az ukrajnai sertésszektor
AGRÁR SAROK

Az önellátás határán az ukrajnai sertésszektor

Hatalmas a potenciál az ukrajnai sertésszektorban, de a sertéspestis és a háború ezt még erősen visszafogja. Ha e két tényező nyomása enyhül, és...

2024. május 13.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben