Erste Akadémiák

Látogasson el hozzánk és képezze magát profi kereskedővé velünk, vagy konzultáljon szakértőinkkel a piaccal kapcsolatos szakmai kérdésekről!

Erste Tréning: Befektetési termékek bemutatása, működési sajátosságaik és a gyakorlati tapasztalatok ismertetése.
Erste Stúdió: Szakértő kollegáink segítségével elsajátíthatja a legkülönbözőbb kereskedési stratégiákat és a technikai elemzés módszertanát. Kereskedési rendszereinket ismertető előadásainkat is ebben a kategóriában találhatja meg.
Erste Extra: Alkalmanként megrendezésre kerülő, rendhagyó előadások, ahol piaci aktualitásokkal foglalkoznak előadóink.

DátumIdőpontTípus
június 1., csütörtök15:30 - 18:00Erste Stúdió
Tőzsdezárás az Erstével, élő kereskedés a részvénypiacokon
Amennyiben korábbi jelentkezéseit szeretné kezelni, jelentkezzen be myErsteMarket hozzáférésével: Belépés

Erste Stúdió, 2017. június 1., csütörtök 15:30—18:00

Tőzsdezárás az Erstével, élő kereskedés a részvénypiacokon

Szezonzáró előadásunkon szakértő kollegáink élő kereskedést mutatnak be a hazai és a külföldi részvénypiacokon. Részletesen végigveszünk egy részvény vásárlást vagy eladást és az értékpapírt a résztvevők szavazata szerint választjuk ki. Üzletkötőnk bemutatja day-trade stratégiáját, és technikai elemzés alapján is nyitunk pozíciót.

Előadáson szó lesz a tőzsdék és a kereskedési szakaszok működéséről, elmondjuk mire érdemes figyelni piaczárás után és értékeljük a megnyitott pozíciókat.


Jelentkezés
Már csak 15 hely.
Izbéki Ottó
Marton Ádám
Tóth Gábor

100% Erste

Az Erste Befektetési Zrt. a magyar Erste Csoport és a nemzetközi Erste Group tagja. Társaságunk 25 éve nyújt befektetési szolgáltatásokat intézményi és lakossági ügyfeleknek. 100%-os tulajdonosunk az Erste Bank Hungary Zrt.

Látogasson el előadásainkra díjmentesen és építsen 25 éves tapasztalatunkra a tőzsdei kereskedésben!

Erste Investment Pont
1054 Budapest, Szabadság tér 14.
info@ersteinvestment.hu

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldalon foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre az Erste Befektetési Zrt-nek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt-re nem háríthatók át.

A website-ban foglaltak - teljes vagy részleges - felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A website üzemeltetőjének - az Erste Befektetési Zrt.-nek -, hivatalos Üzletszabályzata és ÁSZF-e megtekinthető az ersteinvestment.hu oldalon.

Erste Befektetési Zrt. tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG.