Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

28% adó? Ne fázz rá!

Indíts Tartós Befektetési Számlát az Ersténél!

Nyerj 200 000 Ft értékű Decathlon utalványt új TBSZ számláddal

Optimalizáld befektetéseidhez kapcsolódó adófizetési kötelezettségeidet TBSZ számlával!

Ha 2023. október 24. és december 31 között:

  • új TBSZ számlát nyitsz, vagy
  • meglévő és idén lejáró TBSZ 2018 vagy TBSZ 2018 (2013) számládat újrakötöd, és
  • regisztrálsz ezen az oldalon a nyereményjátékra

akkor te is részt vehetsz a sorsoláson, ahol 5 db 200 000 Ft értékű Decathlon utalványt sorsolunk ki a résztvevők között!

Minden további információt és részletes feltételt megtalálsz nyereményjáték szabályzatunkban.

Betöltés...

Kevesebb adót szeretnél fizetni befektetéseid után?

Új Tartós Befektetési Számla indítása

A TBSZ lényege, hogy a befektetéseidre vonatkozó:
  • 15%-os személyi jövedelemadó, és a
  • 13%-os szociális hozzájárulási adó
kedvezőbbé tehető, vagy teljesen megszüntethető, ha megtakarításodat nem veszed ki a TBSZ-ről a nyitást követő 3, illetve 5 éven belül.

Nem ismered még a TBSZ számla működést?

A Tartós Befektetési Számláról minden fontos információt megismerhetsz a „TBSZ részletek” gombokra kattintva.

Ha szeretnél egy kollégánkkal a részletekről szóban egyeztetni, akkor kérj tőlünk visszahívást!

Lejáró Tartós Befektetési Számla újrakötése

Ha idén lejáró TBSZ 2018, vagy már egyszer újrakötött TBSZ 2018 (2013) számlád van, akkor az ezeken 2023 év végéig elért hozamok az év végétől mindenképp adómentesek. Ha ezt a számládat újrakötöd, azaz egy gyűjtőév nélküli új TBSZ-t indítasz, akkor:
  • az itt elhelyezett pénzhez ezután is bármikor hozzáférhetsz szocho mentesen,
  • 3 év után ismét kedvezőbben adózik az újabb időszak hozama, és
  • 5 év után az újabb időszak teljes hozama megint adómentes lesz.
Erste TBSZ 2018 vagy TBSZ 2018 (2013) számládat online újrakötheted a NetBrokerben, és a George appban vagy a George weben is.
  • NetBrokerben keresd a bal oldali menü pénzügyek blokkban a „TBSZ újrakötés” menüpontot,
  • George felületén pedig a Portfóliódra belépve a menüben a TBSZ újrakötés menüpontot.

Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntése meghozatala előtt részletesen tájékozódjon a tartós befektetési számlával (TBSZ), nyugdíj-előtakarékossági számlával (NYESZ-R) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről, valamint konzultáljon adótanácsadójával. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem tehető felelőssé.

A fenti információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az Erste Befektetési Zrt-nél történő számlanyitással kapcsolatban a figyelem felkeltése. Amennyiben adott termékfajtával, illetve a számlavezetési díjakkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük olvassa el Üzletszabályzatunkat, illetve Díjjegyzékünket, amelyek elérhetőek az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében az adott terméktajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben