Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Ne fizess több adót a szükségesnél és vedd igénybe az állami támogatásokat!

Erste Market webinárium

Ismerd meg a befektetésekhez kapcsolódó adómegtakarítási lehetőségeket

Tematika:

  • A Tartós Befektetési Számla működése
  • Nyugdíj-előtakarékossági Számla bemutatása
  • Automatizált befektetési lehetőségek

Előadóink:

  • Fehér Ádám, az Erste Befektetési Zrt. fiókhálózati értékesítési menedzsere,
  • Végh Sándor, az Erste Befektetési Zrt. fiókhálózati értékesítési menedzsere
Dátum: 2023. november 29., szerda 17:00 - 18:00

Az esemény korlátozott létszámú, ezért jelentkezésedet kérjük, minél előbb küldd el!

Regisztrálj ingyenes webináriumunkra!

Betöltés...

Technikai tudnivalók

A csatlakozáshoz szükséges információkat a regisztrált érdeklődőinknek elküldjük e-mailben! Kérjük, a jelentkezés leadása után ellenőrizd, hogy rendben megérkezett-e a megerősítő levél postafiókodba. Ha nem kaptál levelet, nézd meg a SPAM mappát és ellenőrizd a beírt adatok helyességét.

Az előadás megtekintéséhez nem kell semmilyen alkalmazást telepítened. Ahhoz, hogy követhesd a webinárium eseményeit, egy linken keresztül kell belépned.

Jelen weboldalon foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre az Erste Befektetési Zrt-nek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt-re nem háríthatók át.

A website-ban foglaltak - teljes vagy részleges - felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A website üzemeltetőjének - az Erste Befektetési Zrt.-nek -, hivatalos Üzletszabályzata és ÁSZF-e megtekinthető az ersteinvestment.hu oldalon.

Erste Befektetési Zrt. tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT.

A nyilatkozattevő jelentkezésével egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az ERSTE-csoporthoz tartozó társaságoktól (beleértve magát az Erste Befektetési Zrt-t is) és az Erste Befektetési Zrt. által forgalmazott alapoktól származó reklám- és információs anyagokat küldjön a nyilatkozattevőnek bármely értesítési módon, ebből a célból a jelen regisztrációs lapon és az ügyfélkapcsolat során tudomására jutott adatait kezelje. A nyilatkozattevő hozzájárul, hogy az Erste Befektetési Zrt. az adatok feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg. A nyilatkozattevő kijelenti hogy hozzájárulása önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A nyilatkozattevő tudomásul veszi, hogy megadott hozzájáruló nyilatkozatát bármikor, korlátozás és indoklás nélkül postai úton, vagy elektronikus levél formájában, illetve személyesen is visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonásával kapcsolatos egyéb információk a Társaság honlapján kerülnek közzétételre.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben